Mitat
55,7 cm 
4800 g
39 py

Vivian 2 kk

♥ kasvaa rintamaidolla tasaisesti omalla käyrällään
♥ hymyilee paljon ja vastaa hymyyn hymyllä
♥ tykkää jutustella
♥ on aikamoinen sylinyysy
♥ koittaa kovasti kannatella päätään
♥ nukkuu hyvin, öisin herätään max kahdesti
♥ yöunille mennään parintunnin iltahuutojen jälkeen 21-23 välillä
 ja aamulla hän heräilee 08-10
♥ käyttää vaatteissa kokoa 56/62
♥ rauhoittuu musiikista
♥ ei liiemmin välitä tutista
♥ on veljelleen kovin rakas



Tähän asti ollaan pysytty hyvin suunnitelmassa täysimettää ja edelleen tähtään kuuden kuukauden täysimetykseen. Imetys on sujunut alkukipujen jälkeen ongelmitta, mitä nyt päivittäisiä rintaraivareita, suihkutissiongelmia ja tiheänimunkausia lukuunottamatta ja maitoa on riittänyt niinkin hyvin, että olen sitä pumpannut ja vienyt äidinmaitokeskukselle. 
Vauva on paljon iisimpi ja parempi voivaisempi mitä Oliver oli. Vaikka meilläkin on jo rutiineihin kuuluva parin tunnin mittainen iltahuuto, nukkuu Vivi vihdoin nukahtaessaan aamuun asti erinomaisesti. Olenkin sanonut, että puolestani saa huutaa niin paljon kuin sielu sietää illasta, kunhan yöllä saa nukkua. Vivi nukkuu meidän välissä ja sen kerran kun herää, lykkään tissiä suuhun. Aikamoinen sylinyysy hän on ja päivisin nukkuisikin kaikista mieluiten vain sylissä, mutta hyväksi kakkoseksi on todettu myös liikuteltava vaavisänky. Niin ja veljestään poiketen tämä beibi myös viihtyy ja nukkuu hyvin autossa sekä vaunuissa!
Tutti aiheuttaa oksennusrefleksiä eikä hän sitä liiemmin huoli yrityksistä huolimatta, mutta hyvin pärjättiin ilman veljenkin kanssa. Oliverin kanssa myös tuttipullo jouduttiin jättämään refluksin takia pois ja vaikka Vivsullakin olen huomannut lieviä oireita, ovat ne esikoisen vauvavuoteen verraten aivan mitättömiä ja tuttipullosta hän juo ongelmitta ja oireitta.
Vivianista on hiljalleen kuoriutunut pieni seuraneiti ja hän mielellään tuijottelee ja hakee katsekontaktia. Hän myös hymyilee paljon ja vastaa hymyyn hymyllä, rauhoittuu musiikkiin ja kuuntelee mielellään veljensä höpinöitä. Kaikenkaikkiaan voisin sanoa, että meillä on helppo, tyytyväinen ja mahdottoman ihana kaksikuukautinen!
Millaisia kaksikuukautisia bebejä teiltä löytyy?


Pst.. olitte tehneet hullun hyviä arvauksia Arvaatko nimeni? -postaukseen ja vaikka luulin ettei nimeä hevin arvattaisi, niin taisin antaa liian hyvät vinkit ;) Niin tai näin, eniten arvauksia tuli nimistä Viola ja Vivian, sekä muutama ehdotti Vanessaa. Sen lisäksi kaksi arvasi myös kolmannet nimet. Olenkin nyt arponut ylläripaketin yhdelle etunimen keksineistä ja yhden paketin etu- ja kolmannen nimen arvanneille. Onnea rosalienism ja -Maija. Laitatteko sähköpostilla osoitteenne niin saan palkinnot lähetettyä :)


Kommentit (14)

3/14 | 

Voi, niin ihanan ilmeikäs pikkumimmi!

Just eilen kirjoitin blogiini meidän päivää vanhemman vauvan 2kk-kuulumiset :) aika moni asia kuulostaa kyllä tutulta!

5/14 | 

Voi että mikä söpöliini Täällä ollaan ihan viimeisillään raskaana ja odotetaan malttamattomana pientä typyä saapuvaksi maailmaan

7/14 | 

Juuri äsken ihmettelin blogissani, millainen unelmavauva tämä meidän päälle 2kk on. Tyttö nukkuu 8-9h yhteen putkeen öisin ja kakkaa kerran viikkoon :D On hitusen sellainen epätodellinen olo, mutta ehtiihän nämä tavat vielä muuttumaan ja vauvatodellisuus iskemään kovasti kasvoihin.

Jännä muuten seurailla muiden samanikäisiä ja nähdä, miten voikaan olla niin eri näköisiä vauvoja :)

15/14 | 

Ihana tytteli ♥ ! Ja ihana kuulla että on niin hyvinvoiva ja nukkuvainen, milloin Oliverin oireet alkoi, olisko mahdollista että Vivian moisilta säästyy? :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla