IMG_6603k IMG_6630, IMG_6794J IMG_6576m IMG_6709k IMG_6761¨n IMG_7002K IMG_6815J IMG_7010H IMG_6715n IMG_6974j

Meidän Halloween viikonloppuun ei kuulunut kamalia asuja, karkin kerjuuta tai minkään sortin kurpitsajuhlaa. 
Me ollaan yökyläilty, valvottu myöhään, syöty roskaruokaa ja katottu paljon telkkaria. 
Minä sain myös menettää Geokätköilylle neitsyyteni ja musta se oli aika supersiistiä. 
Ollaan myös käyty ihanan Even yksvee synttäreillä joihin Oliver halusi tuon minun käsikorun laittaa, söötti. 
Kovasti hän edellisillasta asti uhkasi "antaa pusun" Evelle nähtäessä, mutta taisi ramppikuume kundin yllättää;)

Jotta ei olisi ollut ihan "tylsä" Halloween, niin jotain kummallista ja ennenkuulumatonta se kuitenkin piti sisällään. Tämä äiti ihminen laittoi kultakoruja (mä en yleensä voi sietää kultaa), heitti yllensä mekon (ja vielä noin lyhyen!) ja opetteli taas vetämään silmiin kunnon rajaukset. Mä en edes muista koska mulla on viimeksi ollut noin "paljon" meikkiä:D 

Kiva viikonloppu takana, ei voi muuta sanoa. Iltapuhteiksi pakataan vielä reppu, sillä huomenna on ihka ensimmäinen päivä päiväkodissa- yksin. IIk!

Mites teidän Halloween meni? Kuuluuko sitä teidän mielestä juhlia? :) 

Kommentit (10)

1/10 | 

Me skipattiin tänä vuonna Halloween hömpötykset ihan kokonaan, ei vaan jaksanut. Ja jotenkin ärsyttää kun siitä Halloweenistä vouhotetaan nyt joka paikassa, ja blogeissakaan ei muusta näemmä puhuta. AARGH. Itse käytiin perjantaina Hevisauruksen keikalla, ja muuten mä olinkin töissä.

PS. Oot ihan älyttömän kaunis!

2/10 | 

Ei kuulu juhlia, mutta juhlittiinpa kuitenkin ;) Lähinnä siinä oli kyllä ajatuksena saada ystävät ja heidän lapset samaan tilaan ja nauttia yhdessäolosta, ei meinaan turhan usein tule noin yhdessä oltua :) Geokätköilyä tuli joskus itsekin harrastettua, tai siis kokeiltua, oli kyllä kivaa!

Anonyymi
9/10 | 

Voi hitsi palasin tänne postaukseen tuon pikku Even värikuvan takia. Niin liikuttava ja suloinen valokuva. Saa mut ihan herkistymään, melkei tulee tippa linssiin. :D Niin suloisen näköinen tyttö.Iloa teidän perheelle joulun odotukseen :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla