bloooogKollaasit40Kollaasit41Kollaasit42Kollaasit43


Oi, minä niin tykkään tuosta uudesta lipastosta. Tuo pieni hyllykkö oli eilinen kirppislöytö ja muutaman sivellinvedon jälkeen se saakin mennä koristamaan pojan seinämää.

Ja arvatkaas mitä. Jos hyvin käy, aloittaa tyyppi päikyssä ensikuussa, siis kuukauden päästä, siis ihan kohta! 
Ja arvatkaa mitä muuta, mä en yhtään (entisenä päikkytätinäkään) tiedä, miten valmistautua?! 
Ulkovaatekerrasto niin syksyyn kuin talveen on aika hanskassa (tai takeissa:D), 
mutta kertokaas te viisaammat mitä kaikkea kannattaa olla ja omistaa ja täytyykö mun nyt sortua niihinmitäeinimeltämainita eli yhtäkuin kuravaatteisiin?


paniikkipaniikkiPANIIIKKI

Kommentit (12)

Anonyymi
5/12 | 

Mä suosittelen kuravaatteita. Riippuu tietty päiväkodista, mutta melkeinpä siä ulkoillaan säällä kun säällä. Tosin hyvä vaihtoehto kuravaatteille on kurahaalari, jotka on jokaisen päykkytätin unelma. Säästää vaivaa aikuisilta ja lapselle mukavampi päällä kun ei oo niin montaa kerrosta vaatetta päällekkäin,
Ja lämpinä vinkkinä jos haluat, että teidän vaatteet pysyy tallessa (ja säästää päikyntätien hermoja!) niin laita nimet kaikkii vaatteisiin, varsinkin kaikkiin hanskoihin yms. pikkuvaatteisiin.
Tsemppiä päikyn alotukseen tyypille! (Ja äitille!)

T.Päikyntäti

7/12 | 

Mistä tuo pipo ja huivi on? Ihanat!! :) Olen etsiskellytkin juuri pojalle toppaparkatakin kanss villa-/neulepipoa ja huivia.

10/12 | 

Mä oon kans niin kotiuttamassa meille tollasen ihanan mini kånkenin! :) Ja kyllä noita talvivaatteitakin pitäis alkaa kotiuttamaan...

Anonyymi
12/12 | 

Tussihan on helpoin ratkasu, mutta riippuu siitä kuinka paljon kierrätätte vaatteita eteenpäin. Tarrat ja semmoset ommeltavat nimijutut saa pois vaatteista myöhemmin, jos niitä haluaa vaikka myyntiin pistää. Meillä on myös semmonen lapsi, jonka ihan jokaiseen vaatteeseen on ommeltu ihan pieni vihree lankanpätkä. Ihan hauska idea ja vaatteet tunnistetaan, mutta onhan siinä aika homma! Mutta tussilla kirjottaminen on ihan selkeesti kaikkein yleisintä ja tietty helpointa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla