Tarvitset siis mattopuukon, jonkun tylpän esineen esim. kynä (tai meikkisiveltimen varsi, multa löytyi ainakin yks ihan täydellisellä halkaisijalla) ja mieluisia helmiä. 

Teet siis hamahelmeen viillon ja pujotat sen tylpän esineen avustuksella johtoon, toistat niin kauan kun hermot riittää ja valmista! Itselläni loppui helmet kesken kuulokkeiden kanssa, mutta ihan kivat niistä tuli noin keskeneräisinäkin. Puhelimen laturissa käytin pimeässä hohtavia helmiä, saa nähdä onko apua kun iltaisin pimeässä koittaa löytää puhelimen liitäntäreikää(?apua mikä sanahirviö)

Mutta mitäs te sanotte? Meneekö testiin?

Kommentit (5)

Anna / Something Small

On tosi kiva idea! Täytyy itekin käydä hamahelmiostoksilla 😊👍🏼

misu

mulla on vuosia vanhat puhelimen kuulokkeet noin tuunattu, yhdet annoin jo eteenpäin puhelimen mukana ja tein itelle uudet. nyt ne on pysyneet vaikka puhelin on vaihtunut sen jälkeen jo kolme kertaa. aina vaan sit uuden puhelimen kuulokkeet vanhan puhelimen mukaan myydessä, että saa ite pitää noi vanhat.

eli tykkään! multa on kysytty noista mm. bussissa, kaupan kassalla ja kadulla, et miten on tehty :)

Saara

Meillä taas päällystetään kuulokepiuhat Rainbow Loomilla! Tulee ihan mielettömän hienoja. MP3-soittimen piuhat tyttö teki minulle pimeässä hohtavilla lenkeillä, jotta äiskän olisi turvallisempaa juosta lenkillä pimeään aikaan! :) :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Salla on parikymppinen kahden lapsen äiti ja yhden miehen hääkuumeileva avovaimo. Blogi kertoo millaista on arki kun jäätelö on ainoa ruoka minkä lämpimänä saa syötyä, polvenkorkuinen pyrkii syöstämään vallasta ja itse kärsii jonkinsortin Peter Pan -syndroomasta. Mukaan mahtuu hömppää ja syntejä syviä. Tervetuloa!

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin
pikkuollie@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014

Kategoriat