... on myös tarina Papun uudessa Mökkipolulla- mallistossa. Ne lasten keräämät kivet, neulaset ja meidän aikuisten silmään roskat, mutta lapselle suuria aarteita. Syksyn mallistossa näkyy ihanan murrettuja sävyjä (ja tuota nyt jokapaikassa näkyvää ihanaa persikkaa *sydänsilmähymiö*) ja kivoja yksityiskohtia. Kuitenkin sanoisin, että ehdottomasti "livenä" paljon kauniimpia ja tässä muutama sovituskuva. 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meillä Papua on ollut ihan ensimmäisestä mallistosta asti ja ensimmäisen malliston paita on meillä EDELLEEN paljon käytettynä siistikuntoinen. En siis liioittele yhtään kun sanon Papun vaatteiden kestävän vuodesta toiseen, lapselta toiselle. Meillä ehdottomat suokkarit kaudesta toiseen on ollut Paikka legginsit ja ne on Oliverin kaapista löytynyt joka koossa mustana ja keltaisena, aina tähän hetkeen asti. 
 
Suosin kotimaisia vaatteita lapsilla ja Papu saa pojot meiltä laadun lisäksi myös vastuullisuudesta vaatteiden tuotannon suhteen. Materiaalit on luomupuuvillaa ja kaikki nämä syysmalliston tuotteet on tehty Pohjois-Portugalissa, suomalaisten omistamassa ompelimossa. Ja mikä parasta, asiakaspalvelu on pysynyt erinomaisena suuresta suosiosta huolimatta. 

 

 

Havumoi huppari 98/104 

 

 

Raita legginsit "tiili" 98/104
Lastu legginsit 62/68
Roosa pipo 38/42
Oliverin mitat 91cm/13kg
 
Mitäs te tykkäsitte syksyn mallistosta, tilasitko jotain? Onko Papu sinulle entuudestaan tuttu?
 
 
*Uuden malliston vaatteet saatu

 

Kommentit (1)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla