Tänä vuonna meillä on esillä ensimmäistä kertaa joulukalenteri. Viime vuonna Oliver oli yhden vanha ja näin turhaksi nähdä vaivaa sen eteen, että toinen ei edes ymmärrä sen päälle.

Mietin aluksi askarrella jonkinmoisen kalenterin itse ja muutaman kivan esimerkin löysinkin Pinterestin mahtavasta maailmasta, mutta totesin tuhlaavani vain aikaa, vaivaa, paperia ja mustetta kun en mikään kummoinen askartelija ole.


BLOGI

Aarrekidin joulukalenteria haaveilin jo viimevuonna ja raaskin kuin raaskinkin sijoittaa siihen tällä kertaa. Pidän sen ajattomuudesta ja yksinkertaisuudesta ja ajatuksesta, että se kestää pitkään. Vaikka mies väitti, että käytän tätä tekosyynä useinkin.

Musta tää on muutenkin paljon jännempää, kuin avata joka päivä se sama suklaaluukku mikä kaikenlisäksi sisältää pahaa suklaata. Enkä halua maksaa suklaakalenterista kymmeniä euroja saadakseni hyvää karkkia kaksveelle. 
Tällä systeemillä pääsen myös itse vaikuttamaan, miltä päivältä namit löytyy ja ne sijoitetaankin vain viikonlopuille.
Koitan karkkien lisäksi vältellä myös ylimääräistä tilpehööriä ja meidän kalenterista tuleekin löytymään mm. dubloja, hot wheels-radan osia, Autot-pikkuautoja, tarroja, scleichin eläimiä, dinoja ja niitä nameja. 
Suurinosa löydetty käytettynä.
Myös jotain yhteistä kivaa tekemistä ajattelin myös joihinkin luukkuihin sujauttaa, 
jotain ei niin arkista touhua.

BLOGI 2BLOGI1

Koska kalenteri on kaunis, halusin ehdottomasti kääriä pikkulahjat kauniisiin erilaisiin lahjapapereihin. Koska tämän tuppukylän valikoima ei ole kovin kummoinen, ellei halua tonttuja tai lumihiutaleita ja IKEA:an ajaminen lahjapapereiden perässä käy kalliiksi. niin päädyin tulostamaan. MIRAN blogista löytyy ennestään 12 linkkiä, joiden takaa löytyy toinen toistaan hienompia printtejä lahjojen kääreiksi.

Kun Joulukalenteri itsessään on Oliverille jo suurta juhlaa, ei meiltä heru itse Aattona mitään suurempia. Prismasta haetaan Hapen puinen parkkitalo ja H&M:stä aiemmin tilattu automatto voidaan laittaa samaan pakettiin. Ja jos joku miettii mitä ostaa Oliverille lahjaksi niin mitään ei oikeesti tarvi. Jos on pakko rahansa johonkin hassata, niin sukkia ja yökkäreitä tarvitsee aina. Tuollainen pieni napero ei laske paketteja ja on jokaisesta käärön kätköstä tavattoman onnellinen, oli niitä yksi tai kymmenen.

BLOGI3

Kommentit (8)

Anonyymi

Vähän aiheen vierestä, mutta mistä oot hankkinut nuo valopallot? Toimiiko pattereilla? :)

Ihana kalenteri! Ja ihan mahtava idea tulostaa arkillisia käärepaperia, ei ainaskaan mene hukkaan kun koko isosta rullasta tulee käytettyä aina pieni siivu ja loppu jää lojumaan kaappiin, kunnes se seuraavana vuonna heitetään roskikseen.

Olen niin sun kanssa samaa mieltä tosta, että yksikin lahja saa pikku muksun onnelliseksi. Ei tarvitse ostaa kasakaupalla kaikenmaailman tilbehööriä. Toki on niitäkin, jotka listaavat maan ja taivaan väliltä kaikenmoiset lahjat, menopelit ja vempeleet, jotka täytyy pienelle pirkkoleeville ensimmäisenä jouluna ostaa. No, jokainen talloo tyylillään!

Joo tähän asti ollut jo joka aamun ensimmäinen toimitettava asia ja on tykätty :D mä en myöskään tykkää ajatuksesta että ostetaan kaikkea turhaa krääsää kun on vaan pakko ostaa jotain. Ei oo! Meillä kyllä on kaikkea mitä tarvii:)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Salla on parikymppinen kahden lapsen äiti ja yhden miehen hääkuumeileva avovaimo. Blogi kertoo millaista on arki kun jäätelö on ainoa ruoka minkä lämpimänä saa syötyä, polvenkorkuinen pyrkii syöstämään vallasta ja itse kärsii jonkinsortin Peter Pan -syndroomasta. Mukaan mahtuu hömppää ja syntejä syviä. Tervetuloa!

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin
pikkuollie@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2015
2014

Kategoriat