Isoin ja yksi odotetuimmista kesälomareissuista toteutettiin viime lauantaina matkustaessamme Tampereelle. Kerrankin osui onni kohdalle ja oltiin paikalla juuri oikeaan aikaan, aurinko paistoi kirkkaalta taivaalta eikä mihinkään tarvinnut jonottaa kovin pitkiä aikoja. Päivä hurahti jouhevasti ja vasta Oliverin näyttäessä väsymyksen merkkejä alkoi ilmakin synkistyä, mutta ehdittiin me yli viisi tuntia viettää aikaa. Eli ihan tarpeeksi vaikka ei kaikkialle kerettykään, jääpä sitten jotain myös ensi kertaan! 
Meidän reissu oli muutenkin kaikinpuolin onnistunut ja Särkänniemi saa meidän poppoolta pelkkiä kehuja ja aivan varmasti joka kesäiset asiakkaat. Oliverista kaikista kivoimpia juttuja oli möllöttävä aasi jonka kanssa hän otti tuijotusskabaa, vesimylly johon sai laittaa puuveneitä kulkemaan, autot ja änkkäripuisto. Ja okei, lentävähyppybussi, hattara ja ilmeisesti kaikki. Itse olin tyytyväinen monipuoliseen valikoimaan niin pienempien kuin isompien lasten saralla ja vaikka minua ei yhteenkään laitteeseen saa kirveelläkään niin tekemistä ja ihmettelemistä (ikään kuin lapset ei tekemistä tuottaisi) löytyi myös minulle. 
Mikä äidistä oli hienointa? Pehmis mikä ikuistettiin kameralla ja todellakintodellakin lisättiin myös tähän postaukseen. Mä olen koko kesän kaivannut justiinsa tätä pehmistä mutta aina joutunut jäämään ilman koska sitä ei ole ollut. Tälläkin kertaa jouduin muutamat jonot jonotella mutta oli kyllä jokaisen hikipisaran arvoista.

Blogi on nyt pidemmän aikaa ollut hiljaiselossa mutta mä olen aina ollut sellainen bloggaaja, joka puhuu vaan kun on jotain sanottavaa. Nyt mä olen nauttinut hyvistä säistä, reissannut kun on kerrankin ollut mahdollista, elänyt vauvakuplassa ja nauranut esikoisen höpinöille. Tänäänkin me ollaan oltu koko päivä rannalla ja todennäköisesti loppuilta menee netflixin syövereissä.. Mutta älkää huoliko, mulla on monta juttua tulossa tänne, ne on hautumassa sadepäivän varalle ;)

reissu toteutettu yhteistyönä Särkänniemen kanssa
Söpö- imetyssuoja saatu

Kommentit (3)

Anonyymi
2/3 | 

Lohjan ABCn jäätelökioskilta saa myös vanilja-suklaa pehmistä! Ihan näin vinkkinä ;)

Anonyymi
3/3 | 

Kyseinen kioski on yleensä auki klo 10-20 (säävaraus) sulkevat kioskin kaudeta syyskuun alussa :) sinne herkuttelemaan koko perheen voimin!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla