IMG_9731 
Olen jokseenkin todennut, että vaatekaapin sisältö- postaukset harvemmin  kiinnostaa ketään. Vaatekaappi alkaa päivittyä vauvanvaatteista ja kesävaatteista, sekä eteisen naulakkoon olisi seuraavaksi hankintalistalla keväthaalari edellisen jäädessä pieneksi. Välikausi tuo tullessaan myös kenkien ja asusteiden päivittämistä. Ja minivaatteet.. ne hullaannuttaa.. 


Mietinkin, että mistä te haluaisitte kuulla? Oltsun (ja vauvan?) vaatteista, välikaudesta, vauvahankinnoista? Raskaudenkulusta ja tarkalleenottaen mitä siitä? Sisustuksesta, äidistä, perheestä? Päiväkodista (me ollaan siellä kyllä niiiiin vähän, että ei siellä ole mennyt kun vaan hyvin..)? Mielipidekirjoituksia ja mistä aiheista? 

Harvoin näihin vastataan yhtään mitään ja siitä syystä en edellistä kysymitävaan-postausta edes toteuttanut. Postaus sai niin vähän kysymyksiä, että johan minä kommenteissa saisin niin nopeammin vastattua:D Mutta olisi kiva tietää mistä te lukijat mieluiten haluaisitte seuraavalla kerralla lukea:)

Kommentit (10)

Kerrohan mitä vaatehankintoja oot tehny pikkuiselle tyllerölle tähän mennessä ja tietysti Oliverinkin vk-tamineet kiinnostaa. Sitten raskausjutut, vaikka jotain rv-postauksia tai neuvolajuttuja, imetyksestä ja ootko jo sisustellu kotia vauvaa varten. Perus kuulumiset ja höpöhöpöt on kivoja!

Anonyymi

Kaikki raskaushöpinät! Vauvohankinnat, vaatteet yms. olokuulumiset. Ja muutenkin sun omat tunnelmat niin raskaudesta, tulevaisuudesta kahden äitinä ja ihan vaan muutenkin mitä sulle kuuluu!
T.Tiia

Anonyymi

1. Tulevaisuuden odotuksista. Mitä toiveita, ajatuksia, huolia, murheita tuleva tuo tullessaan. Niin perheen, kuin äidin näkökulmasta.

2. Sun mielipidekirjoitukset on ehdottomasti blogisi helmi, joten niitä myöskin! Mielipide erilaisista vanhemmuuden "muodoista" esim. Pushing-, curling-, vanhemmat? Vapaakasvatus? Missä menee raja vai onko jokin ehdottomuus?

3. Raskauden hehkutusta.

-Fani

Anonyymi

Heippa. Vauva vuosi takana ja toiveena pikkusisarus (vaikka tuntuu ihan hullulle lähteä tähän uudestaan). Siksi pohdinnat raskaudesta, äitiydestä, sisaruudesta ja kahden lapsen arkeen "valmistautumisesta" kiinnostaa. -Maija- P.S kirjoitat hyvin ja rohkeasti, kiitos!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Salla on parikymppinen kahden lapsen äiti ja yhden miehen hääkuumeileva avovaimo. Blogi kertoo millaista on arki kun jäätelö on ainoa ruoka minkä lämpimänä saa syötyä, polvenkorkuinen pyrkii syöstämään vallasta ja itse kärsii jonkinsortin Peter Pan -syndroomasta. Mukaan mahtuu hömppää ja syntejä syviä. Tervetuloa!

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin
pikkuollie@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014

Kategoriat