Pohdin aiemmin täällä millaisen sairaalakassin ja siitä vastedes hoitolaukkuna toimivan kassin hommaisin. Niin siinä kävi kuin arvelin, päädyin reppuun ja jo Oliverilla hyväksi todettuun Kånkeniin mutta vain isommassa koossa. Kuten pohdiskelin aiemmin, ei ne laukut ole kuppini teetä. Reppu tuntui kotoisammalta vaihtoehdolta, sen lisäksi että se on käytännöllisempi sekä helppo miehenkin ottaa matkaan. Kiitos kuitenkin kaikille vinkeistä suuntaan jos toiseen!

Meinasin unohtaa koko kassiasian, kunnes neuvolassa lääkäri totesi vauvan voivan tulla koska vain. Siis häh, koska vain, eikä mulla ole kassia pakattuna saati kassia mitä pakata. Pistinkin repun samantein tilaten ja loppuviikosta se sitten kotiutuikin.

Olen aiemmin jo maininnut, että viimeksi laukkua ei ollut ollenkaan pakattuna, vaikka Oliver syntyi tasan laskettuna. Edellisiltana tuli pienesti supistuksia ja aamulla Ossi lähti tapansa mukaan töihin. Olin aamuyöstä soitellut supistusten takia pari kertaa synnärille ja seitsemän aikaan pyysin äitiä viemään minua näytille töihin mennessään. Lähdin sairaalalle kommandona collareissa, ihan vaan näytille ja pyysin tätiäni tuomaan jotain luettavaa joutuessani jäämään seurattavaksi. Vasta saliin mennessä tajusin, että hittolainen minähän olen mitä ilmeisimmin jäämässä synnyttämään ja lähetin tulevalle isälle viestiä, että lähtee hippulat vinkuen töistä kodin kautta pakkaamaan mulle kassin ja saapuu paikalle.

No kuten arvata saattaa, ei sieltä kassista aivan kaikkea löytynyt mitä olisi voinut toivoa ja voisin olla kokemusköyhempi yksien verkkopikkareiden ja muutamien vaippasiteiden verran. Oppia ikä kaikki ja tällä kertaa ajatus olisi pakata kassi ajoissa valmiiksi, on sitten aikaa myös lisäillä jos jotain jää uupumaan. Mukaan pakkaan siis itselleni:

- imetysliivit
- pitkänmallinen löysä ginan painijatoppi
- pitkähihainen collaritunika
- leggarit
- alushousut
- sukat & yli-isot villasukat
- crocsit (ne on jo jalassa kun muut kengät ei mahdu)
- shampoo, hoitoaine & suihkusaippua
- hammasharja & tahna
- dödö
- 3 in one kasvojenpesumömmö
- kasvorasva
- siteitä
- neuvolakortti
- liivinsuojia
- pompuloita
- huulirasva
meikkejä & kampaa en tarvitse, en niitä juuri kotonakaan käytä. 
Vauvalle pakkaan mukaan:

- oma peitto
- oma pehmolelu (kunhan sen ostan)
- pitkähihainen body, leggarit, sukat, tumput, pipo
- lyhythihainen body, ohuemmat sukat, tutteja (tuttinauhan voisin vielä lisätä)
- jumpsuit
Lisäksi
- vesipullo
- naposteltavaa
- puhelin & sen laturi
- kamera 
- kukkaro
- jotain luettavaa
Miltäs kuulosti, jäikö mielestäsi jotain oleellista puuttumaan? Mitä sinä olet pakannut sairaalakassiin?

Kommentit (17)

1/17 | 

Oma tyyny! Sen vinkkaan aina, kun itse en voi sietää niitä sairaalan tiiliskiviä :) Mulle olivat tarpeen myös kamera ja ristikkolehdet :)

2/17 | 

Haha, muista ottaa kunnon alkkarit mukaan. Mä kirjaimmellisesti unohdin ne ja pyysin miestä tuomaan ne sinne synnärille. No kaskummaa, kun toi mulle stringit. Meinas itku päästä siinä tilanteessa. Miljoona tikkiä alapäässä niin ei ehkä tee mieli sellasia alkkareita laittaa jalkaan! :D Lähdin sitten sairaala pöksyt jalassa kotiin!

4/17 | 

Loistava valinta sairaala- ja hoitolaukuksi! :) Mä lähdin kuopuksen kohdalla myös vaan piipahtamaan sairaalassa akupunktiossa, mutta jäinkin synnyttämään. Eikä mitään laukkua oltu pakattu :D Mies toi sitten kiireellä muutaman jutun, mutta hyvin pärjättiin vaikkei mitään ollut valmiina. Mies tuli kuitenkin aina yöksi kotiin esikoisen luokse niin toi sitä mukaa tavaroita mitä kaipasin.

5/17 | 

Ihanat kotiutumisvaatteet! Itse kotiuduin polikliinisesti suunnitelmien mukaan, joten ihan megapaljon ei laukussa ollut tavaraa. Mulle ja vauvalle kotiutumisvaatteet, hammasharja,-tahna, shampoo ja hoitoaine. Ja toki se neuvolakortti, kännykkä, lompakko. Jos asut pk-seudulla, niin nykyään tarvitsee kuvallisen henkilötodistuksen mukaan (ajokortti käy).

Anonyymi
7/17 | 

Mä mietin paitaa imetyksen kannalta-huppari tai napillinen näppärämpi jos pimu tissitakiainen onkin? :-D

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla