Vauva on veli, vauvalla on vaippa ja Olililla ei. Vauva otetaan mukaan kesällä muumilaaksoon. Vauva ei ole isopoika, Olili on. Vauva on masussa ja vauva on veli.

Näin kertoo kaksi ja puoli vuotta vanha, tuleva isoveli.


IMG_0020 IMG_9992
Pieni nöpönenä, pitkä ja hoikka, pieni pää, kaikki hyvin. Hyvin samankaltainen sivuprofiili kuin veljellään. Saako veli siskon vai veljen?
Kuten sanottu, on minulla ollut vahva tyttöfiilis. Miksi, en tiedä, mutta sama oli aikoinaan esikoista odottaessa kun olin varma pojasta. Kyllä minä jokseenkin tyttöä toivoin tällä kierroksella. Ehkä siksi kun tiedän melko varmaksi tämän kierroksen jäävän viimeiseksi. Olisi kiva ostella vähän mekkoja, laitella kalanruotoa tukkaan, shoppailla ja supista salaisuuksia. Vähän tyttöjuttuja. 

Viimeyö tuli nukuttua huonosti flunssasta, kivuista ja jännityksestä johtuen. Malttamattomana olinkin varannut ajan heti aamukasiksi. Kuten kuultu, kaikki näyttää siltä miltä näillä viikoilla pitää, kerrojo! Päästä minut piinasta ja kerro, kumpi siellä luuraa! Arvaatko?


IMG_0015
Helpottaa äidin ja isin taakkaa, ei jää raukka nimettömäksi. Kivoja vaihtoehtoja, jotka miellyttävät molempien korvia löytyy monta. Hän on tyttö.

Kommentit (19)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Salla on parikymppinen kahden lapsen äiti ja yhden miehen hääkuumeileva avovaimo. Blogi kertoo millaista on arki kun jäätelö on ainoa ruoka minkä lämpimänä saa syötyä, polvenkorkuinen pyrkii syöstämään vallasta ja itse kärsii jonkinsortin Peter Pan -syndroomasta. Mukaan mahtuu hömppää ja syntejä syviä. Tervetuloa!

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin
pikkuollie@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014

Kategoriat