IMG_5031 IMG_5646
IMG_5960 IMG_6038

Olen huomannut aiemmin, että nämä kysy bloggaajalta- postaukset eivät oikein ota tuulta alleen, ainakaan minulla. Siitä huolimatta päätin koittaa tuuriani.


Valehtelisin jos väittäisin kirjoittavani vain ja ainoastaan itseäni varten. 
On kiva, että jutut meidän perheen arjesta päivittyy johonkin, kun vauvakirjaa tulee harvoin täytettyä,
mutta jos minä tätä vain itselleni tekisin, ei blogini olisi julkinen.
Äidinkieli ei ole vahvuuteni ja olen parempi puhumaan kuin kirjoittamaan ja kirjoitankin tänne omalla tyylilläni, blogini näyttää minulta ja juttuni ovat omanlaisiani, eli on tämä ihan minuakin varten.

Blogin aloitin marraskuun tihkuisena päivänä, lähinnä kokeillakseni siipiäni. Alkukankeuden jälkeen se omajuttu rupesi löytymään ja motivaatiota hommaan kasvamaan lukijoiden noustessa. Olen saanut blogiltani vuoden aikana paljon; vertaistukea, vinkkejä ja uusia tuttavuuksia. Tämä harrastus antaa paljon, eikä ota kuin aikaa.

Olen kiitollinen teistä jokaisesta lukijasta ja jokaisesta kommentista. Ja jotta voisin jatkossakin taata teidän viihtyvän haluaisinkin kuulla, miksi sinä viihdyt blogissani? Mitä parantaisit? Olisiko jotain josta haluaisit minun kirjoittavan? Entä kysyttävää, mitä tahansa? Hyvänmaun rajoissa tietenkin ;) 
Voisin ensiviikolla kirjoitella vastauspostauksen ja jossain kohti tehdä synttärisettiä. Blogi täyttää tässä kuussa vuoden! Olisiko toiveita synttäripostauksen suhteen?

Nyt on mahdollisuus vaikuttaa, kysyä ja ehdottaa. Kommentoi

Kommentit (6)

Anonyymi
5/6 | 

Missä ja miten ootte tavannut avomiehesi kanssa? Oletteko ajatelleen naimisiin menoa, entä perheenlisäystä ja monellako lapsella toivoisitte? Onko teidän vanhempanne aktiivisesti mukana arjessanne? Millainen oli raskausaikasi,helppo, vaikea? Mistä tuli halu alkaa kirjoittaa blogia? Oletko kohdannut ennakkoluuloja,koska olet saanut nuorena lapsen? :)

P.S Blogisi ehdoton lempparini ! :)

6/6 | 

Miten rentoudut?
Mihin maahan lähtisit häämatkalle?
Minkä perheauton valitsisit?
Jos tiedon voisi kaataa ämpärillä kupoliin, lukematta, minkä ammatin haluaisit?
Laskettelu vai palmuloma?
Mikä sadun satuolento olisit?
Entä mitä erikoistaitoja sillä olisi :D ?
Millä moottorillisilla liikkumisvälineillä olet liikkunut(kyydissä)?

Hehe :D

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla