Vivian Lumi Aurora

Juhlat olivat oikein onnistuneet vaikka esikoinen oli väsynyt päikkäreiden jäädessä väliin, kamerasta loppui heti alkujaan akku, Vivi itki koko päätoimituksen ja koko perheen potrettikin unohdettiin ottaa. Mutta juhlat on nyt juhlittu ja fiilis on niiden jäljiltä niin hyvä mitä ison suvun kestitsemisestä voinee odottaa;) Kiitos kaikille vieraille läsnäolosta ja lahjoista, kummeille avusta ja Pink Lemonille kauniista kakuista joista pääkakku oli juuri sellainen kuin toivoin. Oi onnea.

Kommentit (13)

Ihanat juhlat, ihana kampaus, ihana kakku!! Hei saanko käyttää sun blogin banneria mun blogissa top 10 -postauksessa?

Vaikka mä salaa vähän pettynyt olenkin, ettei se Oliverin nimiehdotus mennyt läpi, niin pakko todeta, että kauniin nimen sai kaunis tyttö! Ihanannäköiset juhlat!

Aivan ihana nimi ♥ ! Ja vitsi oot kyllä superkaunis, hurjan nätti toi kampaus. Ja ihanasti Oliver tossa toimituskuvassa kurkistaa sun olan takaa :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Salla on parikymppinen kahden lapsen äiti ja yhden miehen hääkuumeileva avovaimo. Blogi kertoo millaista on arki kun jäätelö on ainoa ruoka minkä lämpimänä saa syötyä, polvenkorkuinen pyrkii syöstämään vallasta ja itse kärsii jonkinsortin Peter Pan -syndroomasta. Mukaan mahtuu hömppää ja syntejä syviä. Tervetuloa!

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin
pikkuollie@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014

Kategoriat