Meillä on kerrankin miehen kanssa koko kesä "lomaa" samaan aikaan ja päätettiin ottaa siitä kaikki ilo irti. Tähän menessä ollaan säiden salliessa grillailtu, puistoiltu, käyty rannalla, Fiskarsissa ja Korkeasaaressa. Viikonloppuna on tiedossa Turun reissu sekä vierailu Muumimaailmassa sekä loppukuusta on edessä ristiäiset ja lomailua Turun saaristossa. Kesään mahdutetaan myös ratikkamatkustusta, jota Oliver on odottanut keväästä lähtien, sekä Tampereen reissua jolloin käydään Särkänniemessä. Niin ja esikoisen syntymäpäivätkin on elokuulla.. Katsotaan keksitäänkö vielä muuta;) Ulkona asutaan niin kuin viime kesäkin ja siitä johtuen blogi päivittyy lähinnä vain sadepäivinä. 
Mitä kesäsuunnitelmia teillä on?

Kommentit (7)

Ne on itseasiassa fb kirpparilta mut luulen et esim pikkujaloista saa ihan uutena! Ne on kyllä huippuhyvät jalassa, meillä on ollut joka kesä Oliverin ollessa vajaa 1 aina tähän kesään asti samanlaiset:) merkki on camper

Meidän lähes kaikki kesälomasuunnitelmat ovat menneet juhannusta lukuunottamatta tähän mennessä mönkään. Onneksi en tehnyt mitään kilometrin mittaista summer bucket listiä :D Jospa mekin tonne Korkeasaareen vielä päästäisiin, Pihvi on ainakin ihan innoissaan kaikista eläimistä.

Ja kiitti vaan taas näistä ylisöpöistä vauvakuvista. Laitan sun blogin ihan just pannaan!

No mut siis paras tai siis kannattavin onkin olla suunnittelematta, ei ne suunnitellut koskaan onnistukaan!! :D me ollaan kaikki tähän asti tehty extemporee joten saas nähdä kuin tulevan SUUNNITELLUN muumimaailmareissun käy. pahapaha.. Ja anteeks! ehkä teidän täytyy tehdä vielä yksi vauva;)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Salla on parikymppinen kahden lapsen äiti ja yhden miehen hääkuumeileva avovaimo. Blogi kertoo millaista on arki kun jäätelö on ainoa ruoka minkä lämpimänä saa syötyä, polvenkorkuinen pyrkii syöstämään vallasta ja itse kärsii jonkinsortin Peter Pan -syndroomasta. Mukaan mahtuu hömppää ja syntejä syviä. Tervetuloa!

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin
pikkuollie@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2015
2014

Kategoriat