Baby V:n paino oli laskenut liiakseen ja jouduttiin jäämään vielä täksi päiväksi sitä kerryttämään. Nyt hän on iltapäivästä hokannut tämän syömisen ihanuuden ja painokin on alkanut kertyä sen verran, että hyvin todennäköisesti pääsemme kotiutumaan huomenna. Imetys sujuu hyvin, jokseenkin tekee kipeää ja aiheuttaa kovia supisteluja, mutta on vauva rinnalla ihanaa.
En tiedä kumpi huumaa enemmän, ilokaasu vai vauvantuoksu. Ehkä jälimmäinen. Voi kun sen tuoksun voisi pullottaa, laittaa olohuoneen hyllylle ja käydä pullonsuulla nuuskuttelemassa kun vauvasta on tuoksu kadonnut. Muistatteko sen tuoksun? 

Kommentit (37)

1/37 | 

Ihana, ihana vauva! Omani täyttää pian 5 kk. Miksi he kasvavat niin nopeasti? Nuuskuttelen päälakea ja toivon että voisin viivyttää aikaa.

5/37 | 

Mä taannoin haistelin Pihvin kotiutumisvaatteita ja ainakin uskottelin löytäneeni sen tuoksun niistä. En oo ikävä kyllä vielä minkään kempparin hyllyltä löytänyt pullotettua vauvantuoksua :( Sitä on ikävä!

7/37 | 

Mä just eilen märsäsin silmät päästäni kun selasin vuoden takaisia kuvia kun meidän neiti oli vauva... Onneksi kuvasin hulluna, on mitä muistella kun ilman niitä ei muistaisi. Minä en ole kummankaan lapsen kohdalla tunnistanut sitä vauvantuoksua, mä oon vissiin missannut jotain oleellista =D Mut ihana pikku pallero teillä, Paljon Onnea!

8/37 | 

Siis mä en osaa kuvailla tätä tunnetta mikä tulee näitä kuvii kattoes!! Nousee pala kurkkuun, mitä ei oo kyllä ennen tehny ku huonolla tavalla, mut tää tapa on hyvä... :O Tulee sellanen pakahdus ja haluu vaan lokakuun tänne, jotta sais nähdä omanki pienen. Nyyyyh.. :D

14/37 | 

Mun täytyy todeta, että mun hajuaistissa on varmaan jotakin vikaa. Kaikki aina puhuu tuosta vauvan tuoksusta, mutta mä en kyllä oikein tunnistanut mitään tuoksua omasta vauvasta.. Paitsi sillon kun se vaippa oli syytä vaihtaa, tai jos oli tullut maitopulautus vaatteille..... ;) ...no ehkä näin jälkeenpäin voisinkin tunnistaa sitten sen vauvan tuoksun, mutta en kyllä sillon osannut ainakaan. :D

Ihanat kuvat ja ihana pieni! Onnea vielä! :)

16/37 | 

Hän on ihana en kestä, haluan vauvan, no ei ehkä kuitenkaan enää. Mie siulle haasteen heitin, kääk. Käy kurkkimassa kun tältä ihanuudelta ehdit.

Anonyymi
37/37 | 

Ää en kestä, vauvakuume tulee näistä kuvista ja postauksista! ❤ On kyllä ihana se tuoksu, vois vaan koko ajan olla tuoksuttelemassa!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla