KAUPALLINEN YHTEISTYÖ

Jokos siellä on kakkuähkyt pikkuhiljaa piereskelty? Itse olen ainakin juonut niin paljon kahvia, että en nuku varmaan viikkoon. Tänään onkin jo neljäs päivä synttärihulinoita ja tälläerää vuorossa on pikkuOtus huikealla arvonnalla jossa voit voittaa 50 euron arvoisen lahjakortin. Arvontaan voit osallistua seuraamalla @pikkuotus & @sallaoona Instagramissa JA/TAI Facebookissa tästä & tästä SEKÄ jättämällä kommenttilootaan sähköpostiosoitteesi tai erottuvan nimimerkin. Arvontaan voit osallistua pe.13 klo 23.59 asti!

Lisäksi pikkuOtus tarjoaa -20 %  koodilla "OLLIE". Alennus koskee vain normaalihintaisia vaatteita. Koodi on voimassa aina keskiviikkoon asti!

Ihanaa! Onnea arvontaan ja mukavia shoppailuhetkiä viimeisten kakkupalojen kera;)

 

Kommentit (178)

KMK

Niin MUKANA!! 3 ihanaa lasta tarvitsisi pukinkonttiin ihania vaatteita <3 Eli nyt sormet ja varpaat ristissä josko arpaonni kerrankin suosisi meitä!

aleksiiina

PikkuOtus on ihan mun lemppari! Sieltä ei löydy rumaa vaatetta, kaikki merkit on omaa silmää miellyttäviä. Ja asiakaspalveluun voi luottaa! :) shoppailuraha juuri sinne ei olis huono ;)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Salla on parikymppinen kahden lapsen äiti ja yhden miehen hääkuumeileva avovaimo. Blogi kertoo millaista on arki kun jäätelö on ainoa ruoka minkä lämpimänä saa syötyä, polvenkorkuinen pyrkii syöstämään vallasta ja itse kärsii jonkinsortin Peter Pan -syndroomasta. Mukaan mahtuu hömppää ja syntejä syviä. Tervetuloa!

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin
pikkuollie@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014

Kategoriat