KAUPALLINEN YHTEISTYÖ

 

Lupasin teille eilen synttäripostauksessani, että tästä päivästä lähtien tulisi täällä blogissani ilmestymään erilaisia arvontoja ja alekoodeja eri yrityksien toimesta. Tänään synttärihulinat starttaa ihananihanan pikkuBo:n valloittavilla printeillä!

 

 

Sain teille arvottavaksi ylläolevan momwow- printin, joka siis kokoa A4. Arvontaan voit osallistua tykkäämällä meistä Facebookissa tästä ja tästä, sekä jättämällä sähköpostiosoitteesi tai erottuvan nimimerkin kommenttiboxiin. Arvontaan voit osallistua pe 13.11 klo 23.59 asti.

 

Lisäksi saatte alekoodilla "ollie" tilattua Terhiltä  (pikkubo@outlook.com) sukupuuprinttiä (30*40 cm 170g) alennettuun hintaan 35€ (ovh. 45€) sis alv. Koodi on voimassa pe. 13pv asti ja tilaukset tosiaan suoraan Terhille ja viestiin minkä värin kolmesta haluaa, haluamallaan tekstillä/ilman tai jos perheenjäsen on menehtynyt voi hänen pallonsa sisälle laittaa pienen tähden. Muista mainita koodi "ollie" viestissä. Postit pakettina 5 € lisätään hintaan ja muut infot saatte Terhiltä itseltään.

Printit ovat joutsenmerkittyä mattakartonkia ja painettu Helsingissä.

Kommentit (34)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Salla on parikymppinen kahden lapsen äiti ja yhden miehen hääkuumeileva avovaimo. Blogi kertoo millaista on arki kun jäätelö on ainoa ruoka minkä lämpimänä saa syötyä, polvenkorkuinen pyrkii syöstämään vallasta ja itse kärsii jonkinsortin Peter Pan -syndroomasta. Mukaan mahtuu hömppää ja syntejä syviä. Tervetuloa!

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin
pikkuollie@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014

Kategoriat