Eilen loppui 30 day shred ja päälle tulin mukavasti kipeäksi. 
Tänään lähden kuitenkin koittamaan työkuntoa ja toivon taltuttavani taudin pikimmiten.
Heti kun flunssa ottaa hatkat palaan treenaamisen pariin uusin haastein.
Ennen ja jälkeen?

Kommentit (16)

4/16 | 

Wow!! Aika huikeet tulokset! Heti oli pakko käydä googlettaa tätä shrediä :D ...ehkä heinäkuussa, kuhan punnertelen tän kesäkuun 'ab challengen' eka läpi ;)))

8/16 | 

Kiitosta! Se vatsahaaste on kuulemma myös hyvä ja täytyy pistää se harkintaan;) kerrohan sitten kuinka se tehosi!

11/16 | 

Woow..Mikä mimmi!!=)
Ja piti jo aiemmin sanoo että tota uutta profiilikuvaa (vai mikä toi nyt on:D) fanitan täysillä! Sulle niiiiiin sopii noi punaset huulet.

12/16 | 

No siellä toinen;) mä tykkään punaisista huulista mutta harvoin laitan kun on niin hankalaa kun en omista sitä ylähuulessa olevaa kuoppaa(amorin joku??) ja en osaa piirtää:D mutta kiitos

13/16 | 

Itekin vetäsin 30 day shredin läpi ja nyt mietinkin että millasilla himatreeneillä voisi tästä jatkaa. Vinkkejä saa siis mielellään laittaa! :) Toki ihan lenkkeilykin on kivaa näin kesällä mutta jos mielii jotain muutakin tehdä..

14/16 | 

Wau, hienoa! Tuliko tulosta? Mä aloitin nyt 3 week ripped, aika kovan tuntuinen. Suosittelen myös jillianin kahvakuulaa:)

15/16 | 

Joo tuli kyllä! Painoa hankala seurata kun me ei omisteta vaakaa, mutta kyllä mä ihan selvästi hoikistuin ja lihasvoima parani, lisäksi kun tässä yks päivä kävin lenkillä ekaa kertaa tänä vuonna niin huomasin et hapenottokyky ja kestävyys on parantunu ihan uskomattomalla tavalla. Sain lenkistä irti 1000 kertaa enemmän kun aikasemmin ja se on kyllä mahtavaa! Luulen et jatkan tästä nyt vaan muutamalla treenikerralla viikossa, kun on kesä niin en jaksa sitoutua mihinkään jokapäiväiseen ohjelmaan. Varmaan syksyllä vois vetästä taas jonkun tehokuurin.

16/16 | 

Hienoa, onneksi olkoon;)
Mäkin oon tätä rippediä tehnyt armollisemmin, kesään ja arkeen sopivammin. Tosiaan syksyllä ehkä enemmän. Treenaan nyt 3-5 kertaa viikossa :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla