2 1 3 4 5 6 7
Sitä alkaisi sitten pikkuviilauksia vailla olla valmista, lastenhuoneessa siis. Ikkunat suditaan valkoisiksi, verhotangot vaihdetaan ja listat on laittamatta niin lattiaan kuin kattoonkin. Ja sitten vaan sisustellaan! Kaapistoja tulee Stuvan muodossa lisää ja pääväreinä toimii musta ja valkoinen, mutta joukosta löytyy häivähdys turkoosia ja keltaista, mitkä mielestäni passaavat niin tytölle kuin pojalle. Lastenhuone on melko pieni ja senkin takia pidetään päävärit vaaleina avartaakseen huonetta ja tilanpuutteen ratkaisi nuo kaiken sisäänsä imevät Stuva-kaapistot. Nyt olis sit kauhea dilemma löytää kivat verhot ja valaisin. Vinkkejä? Mitäpä muuten lottootte skeittilaudan liittyvän sisustukseen?

Kommentit (10)

3/10 | 

Oi ei kuin söpöjä vilautuksia ! Ihana toi palloseinä ! Ja toi katto kans ! Ja ja ja :D Valkoinen toimii kyllä lastenhuoneessa hyvin kun on muuten kaikki niin värikästä, tuhat ja sata lelua jne. ja Lucaksella on kaikenmaailman ihania tauluja :D Mutta turkoosi on myös ihanaakin ihanempi väri ! Millon saadaan vilautuksen sijaan koko huoneen postaus :333

8/10 | 

Kiitos :--* joo musta toi pallokuosi on edelleen niin kiva ja käy hyvin molemmille! ja just se kun kaikki lelut on jo itsessään yhtä värioksennusta:D Uusi vilkaisu tulee sisustuksen jälkeen ;)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla