" Hei, te kaikki ihanat lumoavat bloggarit. 

Tiedättekö sen ihanan tunteen, mikä tulee päästessä arkea pakoon uusiin maisemiin ja heittää aivot narikkaan, pudottaa itsensä X-asentoon sohvalle/sångylle/rantatuolille eikä mikään estä itseä sammaloitumasta makkarapoimuineen siihen mukavalle alustalle? Kun voi vähän luvalla mennä mistä aita on matalin, nukkua pehmeissä puhtaissa lakanoissa ja päästä valmiiseen aamupalapöytään. Olla murehtimatta tiskeistä, pyykistä ja olkkarissa odottavasta kaaoksesta. Kun mieli ja keho vaan lepää. Ja silti, vaikka se on niin uskomattoman ihanaa, rentouttavaa ja erilaista kuin arki kaikkine haasteineen kotona... On kotiin aina kiva palata, kotia ei voita mikään. Eikä aidan toisella puolella ole yhtään vihreämpää, vaan siellä missä nurmea hoitaa.

Ja tiedättekös, mulla on nyt sellainen koti-ikävä. Nöyrästi pyydän, saanko palata kotiin.

Rakkaudella Salla/OLLIE "

 

Tammikuun ensimmäisestä päivästä alkaen minut löytää siis jälleen Lumoblogeista. Olen viihtynyt hyvin täällä Vauvalla ja täällä taustalla on huippuporukkaa, mutta olen kaivannut yhteisöllisyyttä ja yhdessä tekemistä. Olen kaivannut ihmisiä joille lokakuussa sanoin heipat. Ja vaikka täällä Vauvalla on hyvä olla, kuuluu sydän toisaalle. 

Joulukuun kirjoittelen vielä tässä osoitteessa, kiitos Vauvalaiset mahdollisuudesta.

 

Kuvat ovat Lumojen pikkujouluista joihin pääsin minäkin osallistumaan, kuvat on ottanut Jenni ja Anna.
 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Salla on parikymppinen kahden lapsen äiti ja yhden miehen hääkuumeileva avovaimo. Blogi kertoo millaista on arki kun jäätelö on ainoa ruoka minkä lämpimänä saa syötyä, polvenkorkuinen pyrkii syöstämään vallasta ja itse kärsii jonkinsortin Peter Pan -syndroomasta. Mukaan mahtuu hömppää ja syntejä syviä. Tervetuloa!

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin
pikkuollie@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014

Kategoriat