Oliver tietää missä on pää, silmät, nenä (varsinkin äidin ja sinne on kiva tökätä sormi. Toisinaan tuntuu, että osui jo aivoihin), suu (äidin hampaita on kiva tutkia), napa, varpaat ja pippeli. Sillä on ilmeisesti myös kiva leikkiä.
Oliver ei puhu. Paitsi lintu on li ja auto prumprum. Poika on ilmeisesti jo käsittänyt vanhempiensa yksinkertaisuuden ja todennut, että pelkillä erilaisilla äänenpainotuksilla "öh" sormen osoituksen kera havainnollistaa mitä mieli halajaa.
Kirjat on kivoja.
Ja muumit.
Autot ykkösenä.
Kiljuminen. Ei pieni, vaan sellainen desibeliä hipelevä ja tärykalvoja puhkova kiljuminen.
Juokseminen. Päätön juokseminen, karkuleikit,kiipeily ja parasta antia; päätä seinään hakkaaminen.
Oliver on näemmä vakaasti hoksinut, että minkä nuorena oppii sen vanhana taitaa. Sähkäri? Töpselin irrottaminen seinästä ja takaisin laitto on kaikista siisteintä touhua. Kiellot ei auta. Ei sormen nosto. Eikä kolmeen laskeminen.
Heittäytyminen. No mitä itse tekisit jos et saisi tahtoa läpi?
Apu: vie itse omat paskavaippansa roskikseen.
Apu2: tykkää imuroida.
Apu3:tykkää pestä rätillä lattioita.

Vieläkö vauvakuume?

Kyllä tuo pieni aina toisinaan yllättää miten iso jo onkaan. Sitä vaan niin mieltää vielä pieneksi kun puhetta ei tule. Mutta ymmärrys ja toimeliaisuus sitäkin suurempi.

Ainiin. Tänään minä nukun X-asennossa. Mies meni rauhoittamaan poikaa unille (vaikka normaalisti jää sänkyyn itsekseen sadun jälkeen), hetken kuluttua kuului kaikuvaa kuorsausta. Sinne se oli toisen sänkyyn nukahtanut, kaikuttain pojat. Pientä tuhinaa Ollien suunnalta kuuluu välillä. Mutta isi is all yours, tämä äiti nukkuu yönsä ilman kuorsausta korvanjuuressa.

Arvaatkaa kumpi nukahti ensin.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Salla on parikymppinen kahden lapsen äiti ja yhden miehen hääkuumeileva avovaimo. Blogi kertoo millaista on arki kun jäätelö on ainoa ruoka minkä lämpimänä saa syötyä, polvenkorkuinen pyrkii syöstämään vallasta ja itse kärsii jonkinsortin Peter Pan -syndroomasta. Mukaan mahtuu hömppää ja syntejä syviä. Tervetuloa!

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin
pikkuollie@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2015
2014

Kategoriat