Mitä tulee pojan pukemiseen, niin voisin kutsua itseäni aika helpoksi. Tai siis, joo, kukaan ei osta meille pehmeitä paketteja lahjaksi kun tietävät, että olen tarkka mitä puen lapsen päälle, mutta se miten vaatteita kohdellaan niin mulle riittää et ihan vaan vaatteina. En siis säikähdä mustikkakiisselin tahroista rinnuksilla poikaa hakiessa päiväkodista, eikä meillä olekaan päiväkotiin, kotoiluun ja kyläilyyn erivaatteita. Meillä on vaan vaatteita ja kaikki on käyttöön, näin myös ulkovaatteissa. Ulkovaatteet meillä kyllä jokseenkin jakaantuu kovempaan ja hennompaan ulkoiluun, mutta kyllä allaolevista kaikki tulevat kevään mittaan olemaan tuttuja näkyjä päiväkodissa ja puistossa. Sään mukaan.

Kuten tulette pian huomaamaan, sellainen leikkaa&liimaa piiperrys on kaukana vahvuusalueeltani, mutta jostain sitä on aloitettava. Kuvissa näkyy murto-osa asusteista ja kengistä mutta tässä nyt muutama esimerkki. Kengissä suositaan tennareita (joita meillä tulee niin pojalla kuin äidillä tänäkin kevätkesänä olemaan tsiljoonat) ja kosteilla keleillä meillä on crocsin kumpparit. Erinäisiä välikausikenkiä meillä ei ole koskaan ollut, eikä varmaan ainakaan lähiaikoina tulekaan ja hyvin ollaan pärjätty. 


Suurin osa kuvista on netistä lainattuja, osa on hommattu jo viime kevät-syksy akselilla, osa on vielä postissa ja muutama vielä hankintalistalla. Nyt niitä kuvia.VK3 VK5 VK1 VK2 VK4
Näiden lisäksi on vielä jo se meidän iänikuinen keltainen picotakki, mutta en sitä näihin kollaaseihin tuonut kun voi olla, että se on meille pian jo pieni. Se sitten saa vaihtua johonkin yhtä värikkääseen tasapainottamaan muuten aika neutraalia ulkovaatevalikoimaa. Tai no.. Kengistä meillä kyllä löytyy ihan pinkistä mustaan värejä, mutta kuitenkin. 

Niin ja päiväkoti on manipuloinut mut rakastamaan ennen vihattuja kuriksia ja ne meiltä löytyykin perus mustana fleecevuorella. Lindex. Ei tartte ko leggarit alle ja läks vaan pihalle! Välikausi hanskoina meillä on fleecevuorelliset mustat kurishanskat ja kylmemmällä ilmalla on alla ollut vielä Reiman ohuet villa aluslapaset ja sen lisäksi, että ulkona on edelleen ollut helppo käsitellä tavaroita, on sormet pysyny lämpiminä ja hanskat on aina ollut helppo sutaista puhtaaksi. Sitten kun pihalla vähän lämpenee ja kuivaa tiet niin mennään ihan vaan lapasilla. Niiiiiin ja vielä, tuo Marimekon mustavalkoinen sadetakki on toiminut meillä siistimmässä menossa kuin sadesäällä ulkona.

Mitäs ootte mieltä? Ja jos on jotain kysyttävää vaatteista niin kysykää nyt ihmeessä:)


Linkit kuviit:
 klikklikklik,

Kommentit (9)

:D mul on kans tää luonnoksissa kuvi vaille valmiina ja samat consut ja vanssit ja superstarit ja keltaset kumpparit sieltäki löytyy :'D Okei keltaset kumpparit oli eri mut keltaset joka tapauksessa :D meil on kyl tosi samanlainen (lasten)vaatemaku, paisti sul on kyl kalliimpi :-D

Toi marimekon takki on uus tuttavuus *rakastuin!!!*

No on meillä paljon myös ketjuliikkeiden vaatteita, enkä mä mitään osta merkin tai hinnan vaan ulkonäön takia =D

Ja oon huomannut et kodalla on ihan mun silmää miellyttävä tyyli

Ja siis.. rakastan tennareita.. mulla on itselläni ainakin kuudet conssut......

Arvaa mihin oon muute myös rakastunu: hennesin dinosaurustennareihin! Haluisin sellaset samanlaiset kyl kokovalkoinen, koska siinä on niin kiva muoto siinä kengässä (halpis vanssi ). Ja sit siel on ne tukeutui mikä mätsää sun johonki takkii tai paitaa, oliskohan rodinin sellanen harmaa/oranssi tiikerijuttu. Nii tai siis oltsun mut kuitenki :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Salla on parikymppinen kahden lapsen äiti ja yhden miehen hääkuumeileva avovaimo. Blogi kertoo millaista on arki kun jäätelö on ainoa ruoka minkä lämpimänä saa syötyä, polvenkorkuinen pyrkii syöstämään vallasta ja itse kärsii jonkinsortin Peter Pan -syndroomasta. Mukaan mahtuu hömppää ja syntejä syviä. Tervetuloa!

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin
pikkuollie@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014

Kategoriat