Blogi lomaili viikon, ihan vahingossa. Ensimmäistä kertaa se lomaili niin pitkään ilman, että syynä olisi ajanpuute. Aikaa oli yllinkyllin, mutta tahdoin vaan olla ja no.. nauttia näistä.

Viikko meni mökkeillessä kahdella eri mökillä ja kahdella eri kokoonpanolla. Viikko sisälsi sateiden lisäksi myös yhden oikein aurinkoisen päivän, paljon naurua ja Happy Joe:ta. Mahtuipa siihen myös aivan liian monta tuntia autossa (ne onkin jo oma tarinansa...) ja OITNB -sarjan parissa. Kaikista kivointa taisi olla ne perinteiset lapsenakin suosiossa olleet mökkitouhut, palju ja lasten vilpitön ilo. Kuvat kertokoon puolestaan.

Pst. Facebook-sivuilla on nyt arvonta meneillä jossa voi voittaa kaksi lippua Skidit-festareille.
Psst. Teistä oli supermoni arvannut tytön nimen oikein ja sen lisäksi muutamat olivat arvanneet jommankumman toisista nimistä. Arvon teidän kesken vielä jotain kivaa kunhan keksin mitä;)

Kommentit (3)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Salla on parikymppinen kahden lapsen äiti ja yhden miehen hääkuumeileva avovaimo. Blogi kertoo millaista on arki kun jäätelö on ainoa ruoka minkä lämpimänä saa syötyä, polvenkorkuinen pyrkii syöstämään vallasta ja itse kärsii jonkinsortin Peter Pan -syndroomasta. Mukaan mahtuu hömppää ja syntejä syviä. Tervetuloa!

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin
pikkuollie@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014

Kategoriat