Vaikka kuinka haluaisin päivittää tänne useammin kuin kertasen viikkoon, olen todennut että ei mulla riitä puhuttavaa. Minulta ei suju luonnostaan sellainen "mitäteintänään" tai "mitäkuuluu" postaukset ja lätistyä tulee lähinnä tiettyjen aiheiden tiimoilta. Raskaudesta en osaa vielä ainakaan viikottain kirjoittaa ja kiinnostaisiko ne ketään? Mitä kertoisin? Edelleen voidaan tuhdisti, joka paikkaa kolottaa ja aina nälättää.

Somettajana olen kuitenkin ahkera. Ehkä liiankin voisi mieheni tokaista. Seuraatteko meitä facebookissa tai instagramissa? Tässäpä pari syytä miksi seurata.


Facebookissa päivittyy päivän tapahtumat, möläytykset ja ärsytykset. Jos tahdot olla juonipaljastuksista ekana kärryillä, niin tää on se mesta.

Koko näytön kaappaus 16.2.2015 141139 Koko näytön kaappaus 16.2.2015 140903 Koko näytön kaappaus 16.2.2015 141005

Kuvakaappaukset

Instagram päivittyy aikalailla päivittäin. Ruokakuvia, nopeita jälkkäreitä, asukuvia ja fiilistelyjä.


igx Kollaasit44 Kollaasit45

Sellaista. Ja jos on kysyttävää tai haluaisitte mun lätisevän jostain tietystä niin olen tietty avoin ehdotuksille, mutta muuten ainakin toistaiseksi blogi päivittyy tasaisen epäsäännöllisesti. Kuulemiin!

Kommentit (14)

1/14 | 

Minusta on ok olla postaamatta jos ei ole asiaan. Tämä oli silmiä avaava postaus siinä mielessä, että moni bloggari, myös minä tuudittautuu kerta päivässä tai 5 postausta viikossa postaustahtiin. :)
Minä ainakin pysyn täällä lukijana vaikka et postaiskaan usein!
Ihana tuo vaseliinipurkki! :D

2/14 | 

Mä en ihan töiden takiakaan millään kykene kerta päivässä tahtiin ja ne olisi sitten niin väkinäistä diipadaapaa että miksi nähdä vaivaa kun ei kukaan niitä lukisi :D sen vaseliinin kohtalo oli kaikkea muuta kuin ihana :''D kiva että sä tykkäät pysyä vaikka olen laiskempi postaaja

4/14 | 

Nyyhkis, mulla ei ole instagramia eikä fb:täkään. No, pysyn lukijana täällä siltikuitenkinkummiskin :) Voi hyvin ja tule lätisemään kun on lätistävää

5/14 | 

Tavallaan on ihan kiva, kun uutta postausta ei pukkaa joka päivä, niin pysyy harvemminkin bloggeria tms. tsekkaileva lukija kartalla. Ja sitten kun se uusi teksti ilmestyy luettavaksi, sitä on entistä kivempi lukea!
Raskauspostaukset kiinnostaa kyllä jos vaan jaksat kirjotella :)

6/14 | 

Just näin! Mitäpä sitä kirjoittamaan mitään lässynläätä ja pakko tekstiä jos kerran ei oo höpöteltävää niin ei oo :) samoilla linjoilla sun kanssa, kuten varmaan oot huomannut postaustahdistani :D

10/14 | 

No hei kiva kuulla että se ei oo niin negatiivinen asia! Mä mielellään kirjoittaisin raskausajan kuulumisia, mutta mä en rehellisesti vaan tiedä mitä siitä vois kirjoittaa? :D verenpaine on matala ja olo kamala en jaksa odottaa ja? Auttakkkee! :D

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla