KAUPALLINEN YHTEISTYÖ

Meidän keittiö alkaa hiljalleen näyttää siltä, miltä sen haluaisin näyttävän. Lukuunottamatta osaa listoista, jotka ovat vielä maalaamatta valkoisiksi ja ikkunanpokat mustiksi. Ostettiin tämä omakotitalo vähän päältä kaksi vuotta sitten ja siitä asti ollaan tätä enemmän ja vähemmän oltu remontoimassa. Niinhän sitä sanotaan ettei omakotitalossa koskaan hommat lopu ja valmista ei ikinä tule. Olen huomannut saman jo nyt; meillä on muutama jo pidempään remontointia odottanutta kohdetta ja huomaan aina yhden remontin jäljiltä löytäväni seuraavan kohteen mikä täytyisi uusia. Kai sitä uutta pintaa tullessa huomaa herkemmin ne pienemmätkin viat, mihin ei aiemmin ollut kiinnittänyt huomiota.

Niin ja koska olen nainen, voin aina muuttaa mieltäni.

Siksi en nyt välttämättä kuitenkaan kirkossa kuuluttaisi, että keittiö on sitä mitä haluan, mutta voin laittaa käteni raamatun päälle ja vannoa, että se on nyt, tällä hetkellä, toistaiseksi ja paria vikaa lukuunottamatta sellainen kuin pitäisi. Heh.

Olen jo pitkään muissa blogeissa ihastellut KG Designin pilvipöytätabletteja ja jo aikaa sitten päättänyt ne meille haluavani. Ilokseni MaxPlay meille moiset lähetti ja vasta postista hakiessani tajusin, että ai saakeli. Meillähän on p y ö r e ä pöytä! Olin jonkin aivopierun lomassa jämähtänyt ajatukseen meidän entisestä suorakaiteisesta pöydästä ja enhän minä tajunnut, ettei tabletit istuisi niin hyvin pyöreään pöytään. Syytän tästäkin imetystä. (:D)

No mutta näppäränä tyttönä tajusin, että mieshän (hehheh) voi ne mattoveitsen kanssa veistellä oikeaan malliin. Ja kas vain, problem solved!

Nyt olis mahis hankkia esimerkiksi nuo pilvitabletit -10% alella, kun MaxPlay tarjosi synttärihulinoiden viimeiselle päivälle alekoodin! Koodilla "OLLIE" saat alennuksen kaikista tuotteista ja se on voimassa 11.-14.11 välisen ajan. Instagramin puolella on lisäksi pieni kiva arvonta.

 

Mutta tässä tää nyt sit olis! Synttärihulinat siis. Mitäs olette tykänneet? Ihanaa, kun teitä on noin paljon arvontoihin osallistuneita ja kiitos kehuista sekä onnitteluista :) Musta on ainakin ollut ihan super kivaa ollut järkätä teille pientä kivaa ja kiitos mukaan (nopealla varoitusajalla) lähteneille yrityksille! Viikonloppuna arvotaan voittajia ja huomenna palataan takaisin arkeen;)

Kommentit (11)

Vierailija

Saako kysyä mistä tuo teidän kuvissa näkyvä taulu on? Ollaan etsitty vastaavaa :)

Salla seppälä
Liittynyt29.9.2015

Tietty! Se on Marimekon Focus kangas, olisikohan peräti MM omasta liikkeestä tilattu? Googlaamalla nimellä varmasti löytyy :) se on sitten vaan pingotettu kehyksiin

Joukolatar
Liittynyt5.6.2014

Oon haaveillut meidän keittiöön pyöreetä pöytää, mutta sitten oon ollut, että voi juma, mitä mä sitten tekisin meidän pilvitableteille. Enpä tajunnut, että pilviä voisi leikata, joten jatkan pyöreän pöydän haaveilusta, kiitos vinkistä!

Pampu

Syntskäonnea ihanalle Ollielle ja Sallalle ♥ Ja vitsi olin innoissani et tulee teidän keittiö-keittiö, mutta täähän onhei ruokailutila! :D Keittiö on Salla se missä tehdään ruokaa! :D HALUAAAAAN nähdä sen ja ellei se ole lähellekään valmis ni kerro mistä sinne haaveilet JOOKOO :) Vai oonksmä missannut tai vaan unohtanut sellaisen postauksen tässä aikojen saatossa :o

Salla seppälä
Liittynyt29.9.2015

Älä nyt takerru pikkuseikkoihin!! Kyllä meillä ruokailutilakin tässä keittiössä on ;) on mulla joku vanha postaus keittiöstä kokonaisuudessaan mutta voin toki tehdä päivitetyn version:D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.