1
2 11210163_10204005951009929_1382102445_ns 11179989_10204005950529917_1510425358_niso 1 4 3

Aikansa kutakin. Se ei ollut hetken päätös, se oli takaraivossa kytevä fiilis kuukauden päivät. Luulen, ettei se koskaan oikein minun paikkani ollutkaan. En silti kadu sitä päivää, kun sain syksyllä tietää pääseväni mukaan Kaksplussan blogiyhteisöön- onhan se tutustuttanut minut mahtaviin ihmisiin ja tehnyt varmemmaksi itselleni sen, mihin suuntaan tahdon jatkaa. Kuukausi sitten tein päätöksen, että suuntani jatkukoon eriteille ja nyt kun sopimus on päättynyt, rohkenen teille julkaista missä olen viime kuukauden taustajoukoissa hääräillyt.
Sanotaan, että yleensä kaikki sonta kerääntyy niskaan samaan aikaan, mutta viime aikoina on tullut myös todettua, että kun se onni potkii niin se potkii sitten sillä viisiin, että kakkosella et käy ainakaan viikkoon. Ei mennyt kuin pari hassua päivää sen jälkeen, kun olin lähettänyt irtisanoutumistoiveeni Kaksplussalle, kun minulla aukeni mahdollisuus päästä mukaan parin päästä avattavaan aivan uuteen, yhtiöittämättömään ja voittoa tavoittelemattomaan blogiyhteisöön. Sen lisäksi, että meillä on kasassa aivan uskomattoman mahtava porukka ja yhteishenki mitä hulppein, on hienoa olla mukana kehittämässä ihan uudenlaista yhteisöä, jossa jokaisella bloggaajalla on täysi vapaus toteuttaa itseään, mitään rajoittamatta. Lumoblogit tuntuu omalta, kuin olisi juuri tullut kotiin ja käpertynyt viltin alle läppäri sylissä valmiina avaamaan blogia miljoona ideaa valmiina. Ensimmäistä kertaa on tunne, että tästä vielä poikii jotain ja sormeat syyhyävät kirjoittamaan yhä useammin. Kun yksi ovi sulkeutuu, toinen aukea...

Muita muutoksia ei teille lukijoille koidu kuin se, että Kaksplussan kautta ei pääse enää seuraamaan.
Tuosta sivusta löydätte kaikki seurantapainikkeet ja jatkossa jos haluat rekisteröityä lukijaksi Bloggerin kautta, onnistuu se tuosta B kuvakkeen kohdalta;) Sisältö pysyy jatkossakin yhtä sillisalaattina; edelleen fiilistellään niitä lavastettuja kuvia ja harrastetaan keittiöpsykologiaa. Toivottavasti te ihanat vanhat pysytte mukana ja tervetuloa uusille!

Koko näytön kaappaus 26.5.2015 213102

Kommentit (1)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla