Fiilistelin kuvia viime syksyltä tähän päivään. 
Naureskelin, että onpas tuo Nykäsen tukka ottanut tuulta alleen,
ihan meidän silmien alla huomaamatta. 
Nyyhkyttelin, että kai sitä on leikattava kun ei sivuihin ota kasvaaksen. 
Totesin, että kasvatetaan sitten kun sivuihinkin kasvaa. 

Tässä muutama kuva ennen julkaisemattomia tai ehkä kertaalleen vilahtaneita kuvia, enjoy!Sellaisia. Vähän on kurjasti erikokoisia, mutta ehkä nyt ei liikaa silmää särkenyt;) Mikäs asu miellytti eniten? Mikä vähiten? :)
Ja hei, oliskos jotain tukanleikkuu vinkkejä sällikälle jolle ei korvan eteen karva kasva? 

Kommentit (10)

Voi söppänää! Mä leikkaisin ehkä niskasta yhtä lyhyeksi kuin sivuilta ja jättäisin muuten ennalleen, päältä niin pitkäksi mitä nyt onkin.

Ihana Masa ♥ Noinkohan muka raaskit leikata, vaadin todistusaineistoa :D ! Mä oon vaan ikinössö enkä oo vieläkään uskaltanut ... :D

❤️❤️ No kun Oliverille ei tosiaan kasva tohon korvien eteen ollenkaan, vain korvien taakse, taakse ja päälle että on kyllä niin Matti=D mutta mä leikkasin!! Huomenna todistusaineistoa;) kyllä me kasvatetaan takaisin heti kun sivutkin kasvaa, mä itse tykkään pitkästä renttu tukasta;)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Salla on parikymppinen kahden lapsen äiti ja yhden miehen hääkuumeileva avovaimo. Blogi kertoo millaista on arki kun jäätelö on ainoa ruoka minkä lämpimänä saa syötyä, polvenkorkuinen pyrkii syöstämään vallasta ja itse kärsii jonkinsortin Peter Pan -syndroomasta. Mukaan mahtuu hömppää ja syntejä syviä. Tervetuloa!

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin
pikkuollie@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2015
2014

Kategoriat