1 3 2 4 5
Hassua, kaikki lähti lastenvaatteista ja suuresta suusta. Kun Bon pieneksi jääneet vaatteet löysi uuden kodin meiltä ja ajatuksia jaettiin kiivaasti facebookin viestiketjussa.  PikkuBO oli ensin tussinjälkiä henkkamaukan basicpaidoilla, joita monet ystävistä, minä mukaanlukien, ihastelivat. Pohjalta on hyvä ponnistaa ja kun uskoo omiin kykyihinsä on vain taivas rajana. Tässä näkyy oiva esimerkki.

Kotimaisuuden ja lähellä tuottamisen ollessa pinnalla on annettava iso peukutus sille, että pikkuBOn printit ovat käsinpiirrettyjä ja Helsingissä joutsenmerkitylle mattakartongille painettuja. Laadukasta, lähellä tuotettua ja ympäristöä unohtamatta. Printit ovat yksinkertaisia, kauniita, ajattomia ja mikä parasta; aikuisen ja lapsen silmää miellyttäviä. 

Meillä on Terhin tuotantoa lähes parin vuoden takaa, jo ennen pikkuBO:ta. Kaapista löytyy piirustuksia ajoilta kun Terhi meidän ystävien iloksi iltapuhteiksi piirteli paperille, sekä niitä ensimmäisiä pikkuBO postikortteja. Nyt kun meillä on mm. lastenhuoneen uudistus meneillään niin mulla oli selvä visio mitä pikkuBO:lta on saatava. Vahvan karhumanian johdosta meille päätyi kohta kahden lapsen huonetta koristamaan ihanaihana karhuperhe ja seinälle kaikessa yksinkertaisuudessaan niin kaunis Olet ihana.- juliste. Tuohon sanomaan sisältyy meillä oma tarinansa, jonka takia se ensisijaisesti oli lastenhuoneeseen hankittava. Meillä myös on jo pitkään ollut tuttuna rimpsuna niin äidin kuin pojan suusta "rakastaa sua, maasta kuuhun asti" ja pyysinkin, voisiko Terhi suunnitella meille printeistään sillä tekstillä varustetun julisteen. Terhi tarttui haasteeseen ja lopputulos on mielestäni parempi kuin osasin edes toivoa, olen pelkkää sydänsilmähymiötä. 

PikkuBO:n printeistä tuttuja hahmoja on voinut jo tovin löytää myös kankailta, mm. Metsolasta, Pehemiasta ja Viljamin Puodista. Ja arvatkaas, sainkin kunnian ensimmäisenä julkaista, että Viljamin Puodille tulee kesällä kangasta suositusta sankariketusta! Julisteena jo aiemmin. 

11078670_10152890022858845_1105259940_o
x1
PikkuBO on pikkuhiljaa saamassa sitä nostetta mitä se ansaitsee ja jälleenmyyjiä onkin jo monia. Meidän suosima pikkuOtus onkin ollut ensimmäisiä pikkuBO:n printtien jälleenmyyjistä. Tiesittekö, että pikkuOtuksessa on lastenvaatteiden lisäksi laaja valikoima sisustustuotteista? PikkuBO sopii sekaan kuin nenä naamaan ja siellä onkin vielä "muutama", jotka meidänkin on pakko saada lastenhuoneeseen taulujen kavereiksi. Tuota kollaasissakin näkyvää That Wayn paperisäkkiä olen kaavaillut lastenhuoneeseen likapyykkisäkiksi tai autojen hautausmaaksi=D Vauvan pinnasänky taas vaatii uudet petilakanat ja sinne kaavailin tuota tyynyssäkin esiintyvää pandakuosia. Mä olen täällä ennenkin kehunut Otusta, jossa palvelu pelaa äärimmäisen loistavasti, valikoima on monipuolista ja postitus salamannopeaa. 90% tilauksista tehdäänkin sieltä. PikkuOtus tahtoikin antaa teille mahdollisuuden tilata kaikista valikoimista löytyvistä pikkuBO:n printeistä -15% koodilla ollie. Koodi on voimassa 14-19.4.  
No, joko rakastuitte? Sain tänne blogini puolelle arvottavaksi kaksi ihastuttavaa A4-printtiä ja nyt kahdella teistä on mahdollisuus napata toinen näistä omaksi. Aikaa osallistua on sunnuntaihin 19.4 klo 23.59 asti ja ohjeet ovat simppelit:
Olet rekisteröitynyt lukia
Käyt tykkäämässä pikkuBo:n IG- tilistä ja/tai FB-sivuista
Kommentoit kumman allaolevista printeistä tahtoisit voittaa ja jätät sähköpostiosoitteesi


Lohdutuspalkintona yhdelle teistä lähtee postikortteja 3 kpl erisävyisissä karhuperhe-printeissä ;)


x 11121629_10152890028788845_334982940_n
Muita jälleenmyyjiä:
Lilla Company
Domdom
Kivijalkaputiikit:
Domdom/ Tampere
Harjun Paperi/ Jyväskylä
Modaloft/ Lappeenranta
PikkuD/ Porvoo
Pino & Papershop/ Hensinki Freda
Putinki & Little Copenhagen/ Helsinki Töölö

Kommentit (26)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla