Ihanaa kun on taas joku jota kuvata ilman, että täytyisi olla lännen nopein tsuumaamaan ja tarkentamaan saadakseen muuta kuin heilahtaneita kuvia. Ehkä siitä johtuen on näitä vauvakuvia kertynyt viimeaikoina bloginkin puolelle esikoista enemmän. Ja jos totta puhutaan, alkaa Oliver olla jo sen verran iso, että väkisinkin tulee selkeät kasvokuvat vähenemään ja häneen liittyvät tekstit rajoittumaan. 
Niin ja vaikka itsesanonkin, on mulla hitokseen söpöt tenavat. Näiden söpöjen kanssa oltiin tänään Heurekassa ja siitä kirjoitan enemmän myöhemmin, mutta sen verran on sanottava että en olisi uskonut siellä näin hyvin itsekin viihtyvän! Ja miten sitä aina niin ilostuu ja on onneissaan nähdessään miten iloiseksi lapset tulee. 
Tuumailin tästä postauksesta nyt sellaista #kootd - postausta pitkästä aikaa. Nykyään meillä Oliver valitsee ja hakee vaatteensa kaapista lähes aina ihan itse ja minä vain varmistan niiden olevan säähän sopivat. Tänään siis Oliver valitsi ylleen Papun paidan ja H&M leggarit ja kengät. Lippis on Bobo Choses ja se ei voisi enemmän olla meidän Oliverin a.k.a Eemelin näköinen. Vivian puolestaan olisi mieluiten ilman vaatteita, mutta toivetta huomioimatta hänelle laitettiin ylle R-baby (?) leggarit, Lindexin alusbody, Bobo Chosesin froteetakki ja Ruskovillan silkki(?)-, meillä paremmin tunnettuna ritarimyssy. Mitäs tykkäätte? Saako teillä lapset itse vaikuttaa vaatevalintoihin?

Kommentit (2)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla