Niin siinä kävi. Tukkani kaipasi päivitystä ja päätin hypätä mukavuusalueeni ulkopuolelle sen sijaan, että olisin ottanut niitä vaaleita raitoja, niin kuin aina kerran vuodessa kun kampaajalla käyn. Lopputulos oli bueno ja kampaaja ihana, luulen että en tällä kertaa odota vuotta seuraavalle käynnille;) 
Olen some-eläjä, myönnettäköön. Mutta on siitä jotain hyötyä! Somessa olen tavannut tämänkin tuttavan, jota siis en ikinä koskaan ole nähnyt, netissä vain monen muun äidin kanssa kolme vuotta rupatellut ja sitämyöten tämän porukan kanssa läheistynyt. Hassua, että vaika ei ole puoliakaan livenä tavannut voi kutsua heitä ystäviksi ja tuntuu, että tuntisi heidät läpikotaisin. Tänään siis saavuttiin Turkuun parin päivän lomareissulle ja asustamme täällä tämän sometuttavan luona. Ja tämä lainakoti on superihana. Oliver on ihan pähkinöinä kaikista uusista leluista ja täällä asustavista "kisuista". Nyt nostan jalat kattoon ja katsotaan vähän netflixiä, huomenna me käännetään nokka kohti Muumimaailmaa joten paras latailla vähän akkuja..
Oletko sinä saanut ystäviä netin välityksellä? 

pst. "asukuvat" on niin kaukana mun kotikentiltä ja jatkossakin taidetaan kuvailla vain lasten asuja;)

Kommentit (8)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Salla on parikymppinen kahden lapsen äiti ja yhden miehen hääkuumeileva avovaimo. Blogi kertoo millaista on arki kun jäätelö on ainoa ruoka minkä lämpimänä saa syötyä, polvenkorkuinen pyrkii syöstämään vallasta ja itse kärsii jonkinsortin Peter Pan -syndroomasta. Mukaan mahtuu hömppää ja syntejä syviä. Tervetuloa!

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin
pikkuollie@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2015
2014

Kategoriat