Koska olemme esikoisen kanssa viettäneet alkuviikon vuoronperään oksutaudissa, ei asuvalinnat ole juuri yökkäreitä kummoisempia ollut. Mietin jo jättäväni taas viikon #KOOTD - postauksen välistä, kunnes sain idean esitellä muutamat lempparit tulokkaan vaatekaapilta.

Mitä tulee tytön pukemiseen, olen yllättänyt itseni. Ajattelin, että meidän tytön kaapista ei yltiötyttöjuttuja tulisi löytymään, mutta niin vaan on pinkin ja persikan sävyt, tyllit ja kukkakuosit löytänyt tiensä meidän kuopuksen kaappiin. Tykkään kuitenkin niitä kaikista tyttömäisempiä tai melkein liian ällösöpöjä yhdistellä vähän särmiä antaviin kuoseihin ja Disney-printit, Hello Kityt ja Bamset koitan tässäkin kaapissa pitää vain yökkärihyllyköllä.

Vaatteita shoppaillessa on tullut todettua tytön vaatettamisen olevan monella tapaa helpompaa kuin pojan. Ei etteikö pojalle löytyisi kivoja vaatteita, meillä ei ainakaan ole pulaa kolmen vuoden aikana Oliverin kaapissa ollut, mutta valintoja on tyttöjen maailmassa paljon enemmän. Siinä missä pojalle on paidat ja housut on tytölle lisäksi mekot, hameet, tunikat ja kaikki erilaiset leggarit, näin vain muutama mainittaneeksi. Tytön pukeminen on myös paljon anteeksiantavampaa; on ihan ok pukea tytölle sinistä, mustaa ja autoprinttiä, mutta pojan kohdalla saat selitellä, jos päälle on valikoitunut pinkkiä tai keltaista. Pidempään blogiani seuranneet kyllä tietävät, ettei meillä moisesta välitetä ja poikamme vaatekaappiin on punainen mahtunut mustan joukkoon vallan mainiosti sen lisäksi, että leggingsejä löytyy farkkuja enemmän, eivätkä ne toimita meillä kalsareiden virkaa. Tytölle vaatteita ostaessa ei ole ainakaan toistaiseksi tarvinut miettiä, että rikkooko se sukupuolten välisiä rajoja, välitti niistä tahi ei.

Kyllä sitä melkein heti ensimmäisen kolmannen jälkeen on tullut vaatteita ostettua,  mutta saadessani omalle tyttöfiilikselle melko varman varmistuksen rakenneultrassa on meno yltynyt. Joku voisi sanoa, että meillä on ihan liikaa vaatetta ja ettei niitä ehditä käyttää mutta itse uskallan olla erimieltä. Minä en pese päivittäin pyykkiä, enkä harrasta vajaita koneellisia ja sen lisäksi tykkään vaihtaa vaatteet pienenkin lian jäljiltä puhtaisiin.

Miten te tykkäätte tyttöä pukea? Ostitteko vauvalle paljon vaatteita vai mentiinkö minimillä?

Mikä oli meidän tytön asuista mielestäsi mieluisin ja oliko joku sellainen mitä et missään nimessä pukisi omallesi?Psst.. Tuo maailman söpöin inkkaripanta on meidän Lumojen Piian käsialaa;) 

Kommentit (17)

Kaikki on ihania, mutta toi Vimman tunika ja sulkapanta on tosi söpöt! Mistä toi panta on? Mä oon huomannut kahden tytön jälkeen, että varsinkin pienille poikavauvoille löytyy tosi nihkeesti kivoja vaatteita verrattuna siihen miten älyttömästi tytöille on tarjontaa. Oonkin nyt harrastanut vähän jemmashoppailua ja ostanut niitä kivoja vaatteita pienimmässä mahdollisessa koossa. :D

farkkuhaalari

Olen huomannut saman, vaikka tyttöä ei tässä taloudessa itseni lisäksi asukkaan, että poikien vaatemaailma on suppeampi tyttöön verrattuna. Tai juurikin tuo selittely, jos sattuisi löytymään vaikka pinkkiä päältä.

Se on itseasiassa meidän Piian tekemä;) lisäsin sen postaukseen kun unohdin. Mä kyllä oon hyvin löytänyt pojallekin ongelmitta, mutta voi olla että olisi eriasia jos olisi ensin tottunut valtavaan valikoimaan mitä tytöille on =D

Anonyymi

oih, kaikki ovat niin suloisia! Eniten ehkä tykkäsin Mini rodinin persikkaisesta haalarista, Vimman tunikasta tai viimeisen kuvan panda-legginsseistä :))

Aurinkoista kevättä teidän perheelle!
terkuin Anna

Toi kolmannen kollaasin iso kuva ♥ ! En yleensä tykkää harmaasta mut tuo on kyllä ihana yhdistelmä röyhelöineen ♥ Ja noi pandaleggarit on kyllä rakkaus, oiskohan niitä munkin koossa :D :D Voi apua en malta tätäkään odottaa että nään miten puet tyttöä kun Oliverkin on aina niin ihanasti puettu :D ♥ !

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Salla on parikymppinen kahden lapsen äiti ja yhden miehen hääkuumeileva avovaimo. Blogi kertoo millaista on arki kun jäätelö on ainoa ruoka minkä lämpimänä saa syötyä, polvenkorkuinen pyrkii syöstämään vallasta ja itse kärsii jonkinsortin Peter Pan -syndroomasta. Mukaan mahtuu hömppää ja syntejä syviä. Tervetuloa!

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin
pikkuollie@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014

Kategoriat