1 3 2 5 4 6 7 8
Hihaton: H&M
Farkkutakki: The Brand
Housut: Papu
Takki: Mini Rodini
Huivi: Metsola
Pipo: Gina Tricot
Kengät: Nike
Aurinkolasit: Babiators

KOOTD, Kids Outfit Of The Day. Meillä se näytti tänään tältä, kun lähdettiin hakemaan elämyksiä bussimatkan verran Helsinkiin. Meillä on alkanut hyvin vahva kyselyikä ja kaikki kysytään moneen kertaan, vaikka vastaus olisi itselle tuttu. Nyt sainkin kuunnella miltein puolitoistatuntia innosta puhkuvan lapsen kysymyksiä mitä kukin tekee, mistä mikäkin ääni tulee ja mitä kaikkea bussin isoista ikkunoista näkyy. No mutta, elämän pieniä suuria iloja. Oliver odottaa kovasti pääsevänsä kesällä Helsinkiin ajoneuvokesäretkelle, heh.

Käytiin lounaalla ihanan PikkuBo:n Terhin kanssa ja jos PikkuBo ei ole entuudestaan tuttu, suosittelen asap tutustumaan. Huomenna tänne ilmaantuu teillekin jotain kivaa. 

Pst, miltä kuulostaisi viikottainen "juttusarja" #KOOTD? Jos kerran viikossa keskityttäisiin pelkästään höpöttämään päivänasusta? Saisko se kannatusta? ;)

Kommentit (12)

5/12 | 

Oi miten söpö pikkumies siellä on! Me mentiin myös tällä viikolla bussilla Helsinkiin ja matkalla sai vastata niin moneen kolmevuotiaan uteluun. "Mikä on opas, miksi tuo kuski puhuu puhelimeen, miksi nyt pysähdytään, miksi nuo ihmiset lähti pois kyydistä, mikä on sokea, oispa äiti kiva jos sä taikoisit mun telkkariin touhukavereiden luo.. Ai miksi et voi?" :D

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla