Nimittäin tämä välikausisetti. Vaikka edelleenkin kaipaisin tuohon Rodinin takkiin vuorta- tai edes ohutta verkkoa.. Pinta sisältä on aika sadetakkivibainen ja voisin kuvitella sen siitä johtuen olevan kuumilla säillä melkoisen hiostava. Ulkopinta taasen on mukavan joustava ja tuntuu tosi hyvin pitävän tuulta ja kosteutta. Oon ihan fifti-fifti jakautunut mielipiteeni kanssa tästä takista. Eilen, suht lämpöisellä mutta kovin tuulisella säällä, villahaalarin päällä se oli ainakin oikein toimiva. Ehkä jos me keksitään sinne joku kepeä takki alle niin se on ihan muksu. Will see! Mutta kaunis se on, kattokaa vaikka.blogi8 blogi2 blogi6 blogi4 blogi5
Takki: Mini Rodini/ Pikkuotus
Housut: Lindex/ Second Hand
Kengät: Milk On The Rocks/ Second Hand
Pipo: Aarrekid/ Second Hand
Huivi: Ystävä tehnyt
Lasit: Babiators/ saatu lahjaksi
Pst. Moni kehui edellisessä postauksessa Oliverilla päällä ollutta neuletakkia. Ajattelin teille vinkkaista, että siihen löytyy kädentaitoisille helppo ohje esim täältä. Tai jos olet yhtä kädetön käsitöissä kuin minä, etkä erota neulontaa kutomisesta niin pyydä osaavaa kaveria ;) 

Kommentit (4)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Salla on parikymppinen kahden lapsen äiti ja yhden miehen hääkuumeileva avovaimo. Blogi kertoo millaista on arki kun jäätelö on ainoa ruoka minkä lämpimänä saa syötyä, polvenkorkuinen pyrkii syöstämään vallasta ja itse kärsii jonkinsortin Peter Pan -syndroomasta. Mukaan mahtuu hömppää ja syntejä syviä. Tervetuloa!

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin
pikkuollie@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014

Kategoriat