Viime jouluna sanoin kaikille, että jos eivät keksi lahjaa niin toisivat vaikka vaippoja. Mitä tahansa muuta kuin turhaa tilpehööriä.
Joulu on mennyt muutenkin turhan kaupalliseksi. Kaikille on pakko ostaa lahja. Eikä ole?
Itse olen sitä mieltä, että hyvä ruoka ja seura tekee hyvän joulun. Muutama lahja riittää.
Itselläni on pian 4 kummilasta, mies, ja lapsi joille lahjat hommata joten jätän suosiolla ostamatta muille. Tai no, kyllä varmasti jotain pientä ostamme isovanhemmille ja sisaruksille. Mut sit riittää.

Oliverille olen papalta toivonut brion uunia ja tiskiallasta (oli alennuksessa Lekmerillä yhteensä n.70€). Mummulta Marimekon palikoita.
Kummeilta puisia ruokia/astioita kotileikkeihin. Me ostetaan petilakanoita ja katsotaan tuleeko muuta. Nämä mun mielestä riittäisi ihan hyvin alta puolitoistavuotiaalle.

Mä olen pikkuhiljaa ruvennut pääsemään eroon yksittäisistä leluista, niistä millä ei ole oikein mitään virkaa ja vie vaan tilaa. Eikä näytä edes nätiltä. Joten korostan tänäkin jouluna, että meille EI ole PAKKO ostaa mitään. Jos on niin vaikka niitä vaippoja. Mut ihan hyvän joulun-toivotus riittää.

Tällä hetkellä Ollien (oikolue äidin) lempileluihin kuuluu Marimekon palapelit, brion junarata ja ylisöpö wheelybug amppari!
Paljon löytyy brion puisia leluja muutenkin. Tykkään niiden ulkonäöstä ja onhan ne kestäviä. Itse kuitenkin lämpeän eniten sille, että niissä useimmiten on joku idis.

Huomhuom. Täytyy palata tähän huomauttamaan, ollien yksi kummeista oli keksinyt äitiä paremmin lahjan ja poika saa kolmipyörän. Kuin siistii?

Kommentit (6)

1/6 | 

Hahahah so true. Nimim. tänä vuonna ostan joululahjan vain J:lle. :D Ja ehkä jotain pientä vauvalle. (Vaikka oon sille jo kaiken tarvittavan ostanukkin...)

2/6 | 

Joo musta on turha aikuisille ja kavereille lähtee ostamaan, varsinkin jos se on sellainen pakonomainen tarve. Musta on oikeesti kiva että kaverit muistaa jouluna vaikka vaan tekstarilla. :)

3/6 | 

Joo niimpä!! Ja kun kerran vanhemmatkin on sanonu, että ei tarvii mitään ostaa nii miks sitten pakosta mitään ostamaan?? En ymmärrä kun ihmisillä on kauhee joulustressi, että mitä kaikille joululahjaks jne! Minä en ainakaan mitään hiuksia pudottavaa stressiä siitä ota, se on kortit vaa postiluukkuun ja se saa riittää! :D Jos joku pitää mua huonona ihmisenä etten oo ostanu lahjaa jos ne ostaa mulle niin voivoi ;)

4/6 | 

Mä stressaan siinä määrin, että saadaan tavarat asettumaan uudella asunnolla joulukuun puolella ja sitä ennen en ehdi lahjoja/jouluruokia/joulusiivousta jne miettiä. Ja kun niitä kummilapsia on neljä.......

5/6 | 

No nii joo teil on se muutto.. No mut kato joulusiivoushan tulee siinä samalla ku raijaa niitä tavaroita sinne ja ruuan saa kaupasta valmiina ;) Haha oijoi, onneks mul on vaan yks.. :D

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla