Tiptaptiptap tipetipetiptap kuvissa näette ainoat "joulukoristeet" mitä tällä hetkellä kotoamme löytyy. 
Meillä ei siis vuorata 145 neliötä punaiseen huntuun, eikä jokaisella pöydällä patsastele tontut poroineen. 
Mutta ei me näin tylsiäkään olla- kyllä kuusi koristeineen tulee ja muutamat perinteiset joulukoristeet, sekä piparia pöydille;)

Lapset tekevät Joulun ja oikeastaan lapsuuden jälkeen olen joulusta nauttinut vasta esikoisen syntymän jälkeen- vuosivuodelta enemmän.
Tänävuonna Oliver teki ensimmäisen kirjeen Pukille ja selvästi ymmärtää joulun päälle ja odottaa kovasti Joulupukin tulemista. Kirje laitettiin joulukalenteriin, josta tonttu kävi sen yöllä noutamassa ja jätti paketin ensimmäiseen luukkuun. Arvatkaas onko meillä menty viimeiset kahdeksan yötä nätisti nukkumaan, tonttu kun uskaltaa tulla vasta kun kaikki ovat syvässä unessa ;)

Kyllä sitä välillä miettii miten paksua pajunköyttä lapsillensa syöttääkään, mutta en voisi viedä joulupukkia tarinoineen lapsilta- olihan ne itsellekin lapsena aivan paras juttu ikinä. Ei meillä kiukuttelun takia Pukki jätä tulematta, mutta kyllä olen uhkaillut että tontut kyllä raportoi jos tuhmia tehdään.. (kiukuttelu ei mielestäni kuulu näihin). Tänä jouluna myös itse Joulupukki kyläilee ensimmäistä kertaa ja ensimmäistä kertaa nelihenkisenä perheenä. Perinteeksi muodostuneena molempien vanhemmat ja sisarukset kokoontuvat tähän meille jouluruoalle, minä (!) kinkkumestarina valmistan kinkun ja todennäköisesti jälkkärin, mutta hyvin on jouluna tullut delegoitua muillekin tekovastuuta ruoista.

Miten teillä vietetään Joulua, kotona vai isovanhemmilla? Satuiletteko lapsille Joulupukista? Jouluruokavinkkejä?

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Salla on parikymppinen kahden lapsen äiti ja yhden miehen hääkuumeileva avovaimo. Blogi kertoo millaista on arki kun jäätelö on ainoa ruoka minkä lämpimänä saa syötyä, polvenkorkuinen pyrkii syöstämään vallasta ja itse kärsii jonkinsortin Peter Pan -syndroomasta. Mukaan mahtuu hömppää ja syntejä syviä. Tervetuloa!

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin
pikkuollie@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014

Kategoriat