IMG_8491 IMG_8588 joulu 14 (1) IMG_8560 IMG_8657 IMG_8774 IMG_8574 (1) IMG_8739 IMG_8758


Joulua ei meillä ehditty stressata. Joulua edeltävät kaksi päivää olikin melko kiireisiä; viime hetken ostoksia, kuusen kasaamista ja koristelua, tiistaina seitsemän päivän työputken lopettelua iltavuorossa, jonka jälkeen vuorossa oli viime hetken lahjojen teot, kinkun tuikkaaminen uuniin ja kakun tekeminen pakkaseen. Yö vietettiinkin kinkku vahdissa.

Aatto alkoi joulukalenterin viimeisellä luukulla ja yhdellä paketilla kuusen alta. Käytiin pulkkamäessä, siivottiin ja katettiin pöytä, jonka jälkeen huomasin unholaan jääneen joulustressin tekevän tuloaan. Kolmelta saapui vieraat ja kuuden hengen ruokaryhmään mahtui yksitoista suuta, naurua ja höpinää. Oliverille ruoka ei maistunut tänäkään vuonna (eikä sille kyllä mikään maistu pitkin vuottakaan) ja kauheasti kiinnosti ja jännitti paketit kuusen alla, joita tänäkin vuonna oli kertynyt ihan kamalasti.

Vieraiden lähtiessä tutustuttiin hetki Oliverin kanssa leluihin ja lähdettiinkin minun isovanhemmille, jonne tuppaa serkut, sedät, tädit ja kaikkien lapset kokoontua. Ilta jatkui pitkään, nauru raikasi ja sänkyyn kaatuessa nukahdin heti.

Joulu pysäytti tänäkin vuonna, ravisteli katsomaan ympärilleen kuinka onnekas sitä itse onkaan. Laittaa ajattelemaan, että voisi sitä kerääntyä kaikki saman pöydän ääreen useammin kuin kerran vuodessa. 

Joulu on ihana. 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Salla on parikymppinen kahden lapsen äiti ja yhden miehen hääkuumeileva avovaimo. Blogi kertoo millaista on arki kun jäätelö on ainoa ruoka minkä lämpimänä saa syötyä, polvenkorkuinen pyrkii syöstämään vallasta ja itse kärsii jonkinsortin Peter Pan -syndroomasta. Mukaan mahtuu hömppää ja syntejä syviä. Tervetuloa!

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin
pikkuollie@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014

Kategoriat