KAUPALLINEN YHTEISTYÖ

Huomisen isänpäivän kunniaksi arvotaan tänään synttärihulinoiden kolmantena päivänä jotain meille äideille. Tai miksei mummolle, ystävälle tai vaimolle vaikka joululahjaksi;) Kyseessä on siis ihanan muotoilualanopiskelijan Ann-Christinen Kärki-korvakorut. Itse ihastuin AC:n tuotoksiin jo Kuusio- sarjan myötä, jota meiltä löytyykin paljon! Sama selkeälinjaisuus ja yksinkertaisesti kaunis muotoilu jatkuu Kuusio-malliston jämäpaloista valmistuvissa Kärki-koruissa. Kärki- koruja löytyy nyt pieninä nappeina tai isoina roikkuvina ja koska puu on kevyttä materiaalia, eivät ne paina korvissa. Korut ovat myös nikkelivapaita.

 

Kuvat ovat Ann-Christinen omia.

 

Sain teille siis arvottavaksi Kärki-korvakorusetin, johon sisältyy siis yhdet roikkuvat ja yhdet nappikorvakorut valitsemissasi väreissä (musta, valkoinen, saarni, turkoosi). Arvontaan voit osallistua seuraamalla meitä Instagramissa täällä ja täällä ja/tai tykkäämällä Facebook-sivuista täällä & täällä. sekä jättämällä kommentteihin sähköpostiosoitteesi tai erottuva nimimerkki. Arvontaan voit osallistua pe.13.11 klo 23.59 asti.

 

Pst. Turkulaiset! AC on myymässä tuotteitaan 21 pv starttaavilla neljä viikonloppua kestävillä joulumarkkinoilla! Tilauksia voi myös tehdä AC:lle itselleen esimerkiksi täällä. Onnea arvontaan!

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (55)

Sannamarianna

Seurattu ja tykätty molempia kummassakin kanavassa.
sannamaria77 at gmail.com
Tuossa on tuo oma kenttä sähköpostille, niin miks pitää lisätä se vielä kommenttiin kaikkien nähtäville?

Salla seppälä
Liittynyt29.9.2015

Jos ei ole rekisteröitynyt niin silloin ei näy! Mutta jos on rekisteröitynyt niin mulle jää tieto osoitteesta kyllä, korjaan tietoihin :) uusimmassa arvonnassa olikin jo mainintana vaihtoehto erottuvasta nimimerkistä :)

AnKa

Oi, näitä oon katellu jo pitkään. Meidän kävelemään opettelevalle ois suloset jarrut.

Liinu

Kuusio sarjaa onkin tullut ihailtua jo jonkin aikaa. Korut ovat upeita, mutta ei liian juhlavia käyttää arjessa 👍 Mukana arvonnassa ☺ Koruista mieluisimman väriset olisivat valkoiset korvakorut.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Salla on parikymppinen kahden lapsen äiti ja yhden miehen hääkuumeileva avovaimo. Blogi kertoo millaista on arki kun jäätelö on ainoa ruoka minkä lämpimänä saa syötyä, polvenkorkuinen pyrkii syöstämään vallasta ja itse kärsii jonkinsortin Peter Pan -syndroomasta. Mukaan mahtuu hömppää ja syntejä syviä. Tervetuloa!

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin
pikkuollie@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2015
2014

Kategoriat