Mekko: Marimekko
Sukkahousut: Lindex
Kengät: Minna Parikka
Takki: H&M
 
Joillakin uusi alku alkaa Uudenvuodenlupauksista, itse taas kuulun siihen ryhmään jolle herää uudistamisen tarve kun lomat on lusittu ja maassa makaavista kellastuneista lehdistä on hyväksyttävä se tosiasia, että kesä on takanapäin (ja aloittaa tj-laskennat ensi kesään). Koululaiset ostavat uudet vihot ja penaalit täytteineen, lapset aloittavat päiväkodit ja töihinpaluu koittaa. Uuden alku..
 
Syksy on tuonut tullessaan paljon uutta minullekin. Aloitin syksyn arjen kahden lapsen äitinä, teen töitä taskurahapalkalla, blogiani odottaa uudet tuulet ja olen miettinyt ihan vakavissani hakea opiskelemaan ensi kevääksi. Lisäksi muutoksen ja uudistuksen kohteeksi on tänä syksynä joutunut vaatekaappini, joka oikeastaan joutui melkoiseen inventaarioon. Niin lukuisat kerrat olen seissyt vaatekaappini edessä valtava vaatepino vedettynä lattialle, mutisten kuinka en omista mitään päälle pantavaa. Liikaa "ehkä mä tuota vielä joskus käytän"- vaatteita, saumoista kiertyneitä paitoja ja kasa vaatteita jotka eivät mätsää keskenään. HUOH! Päätin minimoida ja panostaa laatuun sekä istuvuuteen. Haaveena se, että omistan vähän mutta silti monipuolisesti ja kaikki olisi keskenään helposti yhdisteltävissä. Saman inventaarion kärsi myös kenkäkaappi, joka harveni jätesäkillisen verran. Pyysinkin Ossia kuvaamaan minut uusimmissa hankinnoissani, joista mekko on ostettu käytettynä. No, Ossille tarkentaminen on yhtä hepreaa kuin minulle kuvattavana oleminen, joten lopputulos on melko surullinen. Nyt kuitenkin taidan olla virallisesti täti-ihminen, kun Marimekko rantautui uusittuun vaatekaappiini ;) Varmasti jatkossakin kaapistani tulee löytymään isojen ketjuliikkeiden tuotantoa, mutta toivottavasti ei tässä määrin.
 
 
 
Mitäs te tykkäätte asusta? Ostatko mielummin useamman tuotteen pienempään hintaan vai satsaatko yksittäisiin löytöihin?
 

 

 

 

Kommentit (28)

Hyvä postaus! Itsekin tästä kirjoittelin pari viikkoa sitten kun tyhjensin vaatekaapin :D kyllä muuten tuli tilaa! Nyt pikku hiljaa sitä täydentelen soveltuvin osin. Ei mitään tyhmiä päähänpistoja, vaan niitä mistä oikeasti pidän ja mitä tarviin ja mikä sopii jo olemassa oleviin. Lisäksi oon tehnyt diilin, että jos ostan kaksi uutta paitaa niin yksi vanha saa lähteä. Ettei lähde taas käsistä.

Mä just mietin tän postauksen alussa, että sulla on ollu hyvä kuvaaja ja oot niin kauniina! Mun kans pitäis varmaan alkaa oikeesti panostamaan niihin vaatteisiin mitä ostan ja antaa itelleni LUPA panostaa niihin ihan samalla tavalla kun lapsellekin :)! Oon just sellanen ketä ostaa kymmenen 5e paitaa mitkä kaikki on tylsiä eikä edes omaa tyyliä tai sit alesta jotain heräteostoksia, jotka jää vaan kaapin perälle. Sit kulkee aina sellasissa "njäh" vaatteissa tai ihan rikkinäisissä kun ostaa vaan kodalle vaatteita :D

Mun mielestä näytät kauniin lisäksi siltä, että osaat olla luontevasti asukuvissa! Itsekin tahtoisin omata mieluummin vähän ja laatua sekä helposti yhdisteltäviä, kuin sata halpaa rytkyä joiden kohdalla saa hokea tuota ei oo mitään päälle pantavaa-mantraa. Tosi nappi asu, ja onnea uusista tuulista blogin suhteen!

Mulla on vähän samanlainen projekti meneillään :) just lähti neljä jätesäkillinen vaatetta ja kenkiä uffin laatikkoon... Mun mielestä toi asu näyttää tosi hyvältä! Noi kengät on ihan superihanat.

Tosi kiva kokonaisuus, sopiiko mainiosti sulle! Ennen satsasin määrään, mutta kuitenkin tuntui ettei ole mitään kivaa päälle.. nyt pyrin ostamaan vähemmän, satsata laatuun ja harkita enemmän. Ja miettiä just sitä että vaatteita olisi helppo yhdistellä. Oi, joskus olisi kiva mennä sellaiseen stailaukseen missä katsottaisiin muutama loistava asukokonaisuus. Ehkä sitä kun palaa töihin.. :)

Hyvältä näyttää! Nuo tennarit on kyllä ihanat :D Musta tuntuu, että satsaan määrään, mutta kun mietin oikeasti niin ostan tosi harvoin mitään itelleni nykyään. :l

Kiva postaus ja mä olen kyllä periaatteessa ehdottomasti sillä kannalla, että mielummin yksi ja hintavampi/laadukas tuote kuin monta halpaa ja huonoa. Tämä tuntuu vain välillä olevan vaikeaa toteuttaa käytännössä.

Nuo kengät ja tuo mekko ja koko sinä Mulla on kans vaatekaappi täynnä," kyllä mä tätä joskus käytän" ja "Nää käy vielä remppaa tehdessä"-vaatteita :D Ehkä vois joskus panostaa itseenkin. :D

Käytän vaatekaapistani ehkä viittä paitaa ja kaksia housuja (poislukien leggingssit). Housuja niin hintsusti lähinnä siksi, että muut eivät seuraavaan viiteen kuukauteen varmaankaan mahdu :D

Tosi tyylikäs kokonaisuus

Kivoja vaatteita ja hyvältä näytät!! :) Täällä on kanssa alettu nyt kiinnittämään enemmän huomiota omien vaatteiden laatuun, kun ennen tuli ostettua ainoastaan niitä edullisimpia juttuja.

Ossi on otettu =DD Ja siis mä teen kutakuinkin samaa kun sä shoppaillessa:D sitä paitsi vihaan olla ostoksilla, siks aina tilaan ja siks ne on aina sit livenä ihan erilisia mitä nettikuvissa ja sit en jaksa koskaan palauttaa....:D

Tennarit ♡.♡ ois kyllä paikallaan sellanen vaatekaapin uudistus. Mullaki paljon vaan "kotivaatteita" sitku johki pitäs lähtee niin mitään siistimpää päällepantavaa ei oo. Tai aina laittaa ne samat. -.-

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Salla on parikymppinen kahden lapsen äiti ja yhden miehen hääkuumeileva avovaimo. Blogi kertoo millaista on arki kun jäätelö on ainoa ruoka minkä lämpimänä saa syötyä, polvenkorkuinen pyrkii syöstämään vallasta ja itse kärsii jonkinsortin Peter Pan -syndroomasta. Mukaan mahtuu hömppää ja syntejä syviä. Tervetuloa!

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin
pikkuollie@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014

Kategoriat