Itse en ollut koskaan ennen käynyt Heurekassa ja taisin olla se, joka eniten reissua odotti. En oikeastaan tarkalleen tiennyt mitä odottaa mutta käsitykseni Heurekasta oli silti hyvin erilainen, sanotaanko että ehkä jopa tylsähkö. En olisi voinut enempää olla väärässä! Heurekassa viihtyy koko perhe, en ainakaan hetkeäkään usko, etteikö mies olisi ollut ihan pähkinöinä testaillessaan Oliverin kanssa simulaattoreita ja erilaisia pelejä...
Simulaattorit, kaivinkone ja lentävä matto olivat Oliverin ehdottomat suokkarit, mutta kyllä tyyppi silmät kiiluten kirmasi aina seuraavaa kohdetta tutkimaan. Huomasin itsekin jääväni aina toisinaan lueskelemaan ja tutkiskelemaan (ja okei, testailemaan) että miksi ja miten mikäkin toimii ja luulenkin, että Oliverin kasvaessa hän saa paikasta vielä enemmän irti. Siis oikeesti, mahtava tapa oppia!! Ja mä olen ihan pyyteettömästi näin intopiukeana, vaikka yhteistyönä matka toteutui. Jos ette ole käynyt, käykää! Meillä mies sanoi hyvin "paljon kivempi kuin joku hopplopp" ja en lähde kiistelemään ;) Oletteko te käynyt? Mitäs tykkäsitte?

Kommentit (3)

1/3 | 

Äääk! Lillalove Laura mä poistin vahingossa sun kommentin mutta joo, ei ollut yhtään tylsä ja kannattaa käydä! Siellä on lapsille tosi paljon aktiviteetteja ja mielenkiintoisia juttuja!:)

Anonyymi
2/3 | 

Olen käynyt Heurekassa useasti(viimeksi tänä kesänä) ja pidän paikasta hurjasti! Siellä on kaikenlaista mielenkiintoista nähtävää ja tehtävää! Pitää varmaan mennä uudestaan kunhan näyttely vaihtuu.

Mistä toi sun ekan kuvan "liivi" on? On muuten ihana!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla