1 PicMonkey Collage 2
Paita: KappAhl
Housut: Beau Loves
Kengät: H&M
Naamari: Prisma
Tänään oli Oliverin päiväkodilla vappukekkerit, joihin oli lupa pukeutua ja viedä jotain pientä herkkua. Meillä ei ole ennen pukeuduttu, joten kotoa ei löytynyt mitään entuudestaan ja myöhäisheränneenä ei mistään meinannut asua enää saada. No, prismasta löytyi mieluinen naamari, vähän ehkä on iso mutta meneepähän useamman vuoden ;)

Kun tuon pienen haen päikyn tohinoista, suunnataan me kauppaan (jonka suhteen olen näemmä myös myöhäisherännyt ja lähden kaaoksen sekaan) ostamaan simaa ja munkkia. Koska mitäpä olisi vappu ilman niitä. Puhalletaan palloja ja serpentiiä, köllötellään sohvalla ja vedetään sokeriöverit. Iskä on tänäkin vuonna töissä, mutta eiköhän me spiderit pärjätä!

Muksaa vappua kaikille!

Kommentit (8)

Hienosti onnistuu tuo spidermanin käsiasentoverkonheittojuttu :D Hauskaa vappua teillekin! :)
Ps. Kaupassa oli jo aamulla hirmu tunku -.-

Aika pelottava spiderman ;) Jäin lueskelemaan sun aiempia postauksia ja voi kun tuolla pienellä miehellä on ihana tyyli tai siis kunniahan kuuluu luultavasti äidille itselleen ;) Ihania kuvia ja juttuja täällä muutenkin! Mukavaa vappua!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Salla on parikymppinen kahden lapsen äiti ja yhden miehen hääkuumeileva avovaimo. Blogi kertoo millaista on arki kun jäätelö on ainoa ruoka minkä lämpimänä saa syötyä, polvenkorkuinen pyrkii syöstämään vallasta ja itse kärsii jonkinsortin Peter Pan -syndroomasta. Mukaan mahtuu hömppää ja syntejä syviä. Tervetuloa!

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin
pikkuollie@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014

Kategoriat