2 6 8 4 7 3
Paita: Popupshop
Farkut: H&M
Takki: H&M
Pipo: MAKIA
Huivi: Metsola
Kengät: Milk On The Rock
Kääk mikä kesä! Tai ainakin melkein.. Hetken luulin pukeneeni pojalle liian vähän päälle mutta toisin kävi ja saatiin ihan keventää varustusta matkan varrella. Iskä jäi nakuttelemaan uutta kattoa lastenhuoneeseen ja me lähdettiin kamera kaulassa pyöräretkelle lähipöpelikköön keräämään pupulle voikukkia ja kuvailemaan. Meillä on nyt alkanut vihdoin remonttihommat, jotka on siis ollut stopilla vuoden päivät aina eiliseen asti. Täälläkin siis tulee nyt näkymään remontti ja sisustusaihetta pitkästä aikaa ja varmaan ihan korvista tuloon asti;)
Tässä siis tämän viikon #KOOTD, mitäs tykkäätte? Onko tämä postaussarja ylipäätään mieleen? Ihanaa sunnuntaita ja muksaa alkavaa viikkoa :--*

Kommentit (2)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Salla on parikymppinen kahden lapsen äiti ja yhden miehen hääkuumeileva avovaimo. Blogi kertoo millaista on arki kun jäätelö on ainoa ruoka minkä lämpimänä saa syötyä, polvenkorkuinen pyrkii syöstämään vallasta ja itse kärsii jonkinsortin Peter Pan -syndroomasta. Mukaan mahtuu hömppää ja syntejä syviä. Tervetuloa!

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin
pikkuollie@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014

Kategoriat