Inspiraation tähän maljakkoon sain, kun löysin samalla idealla tuunattuja mukeja. Kemikaalien ja pesemisen tarpeen johdosta päädyin kuitenkin koristelemaan muuta kuin ruoka/juoma- käyttöön tarkoitettuja astioita ja tämä kukkaruukku suorastaan huusi minua. Kaikista kivoin yhtälö olisi ollut tuo hempeä vaaleanpunainen ja minttu, mutta vaaleanpunainen ehti loppua ennen onnistumista=D Kolmas kerta todensanoo ja suosittelenkin tarkistamaan, että kaapista löytyy kynsilakanpoistoainetta. Ei sillä, että olisin itse joutunut odottamaan, että mies tuo sitä kaupasta töiden jälkeen...

Tähän siis tarvitset astian/kulhon, kertakäyttöisen vadin (tai sellaisen, jonka likaantumisella ei ole väliä) sekä mieluisia kynsilakkoja. (ja sen poistoaineen ja supervenyvät hermot...)

Laita vatiin lämmintä vettä ja tiputa kynsilakkaa muutama pisara joukkoon, voit tehdä joko erissä yksi väri kerrallaan tai laittaa kaikki kerrallaan. Halutessasi voit esim. hammastikulla tehdä kalvon pintaan kuviota. Odota, että kynsilakka on "levinnyt". Lämmin vesi muodostaa kynsilakasta pintaan kalvon ja upottaessasi kulhon veteen, tarttuu kalvo kulhon pintaan.

Älä kuivaa pyyhkimällä! Anna kuivua paperinpalan päällä. 

Musta tästä kolmannesta koekappaleesta tuli aikas kiva, mutta mitäs te sanotte? 

Kommentit (4)

Vierailija

No johan on hyvä idea päästä pölyttyvistä kynsilakoista eroon! :D T. Elsa

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Salla on parikymppinen kahden lapsen äiti ja yhden miehen hääkuumeileva avovaimo. Blogi kertoo millaista on arki kun jäätelö on ainoa ruoka minkä lämpimänä saa syötyä, polvenkorkuinen pyrkii syöstämään vallasta ja itse kärsii jonkinsortin Peter Pan -syndroomasta. Mukaan mahtuu hömppää ja syntejä syviä. Tervetuloa!

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin
pikkuollie@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014

Kategoriat