Hän vihaa sitä. Tuota söpöä minnirusettihärpäkettään. Enkä voi syyttää, vaikka tavattoman söpö se on niin en minäkään ikinä ole tyttöjen jutuista liiemmin piitannut ja näemmä ei ole omena kauas puusta pudonnut. Siitä huolimatta pidän peukut pystyssä että saataisiin rusetti edes muutamaan kuvaan mukaan;) 
Mitä ristiäisiin muuten tulee, olen jälleen jättänyt asiat viime tinkaan. Tällä viikolla ollaan hoidettu astiasto juhliin ja eilen kävin pikaostoksilla koristeiden suhteen. Pelkäsin vähän mitä tällälailla soidellen sotaan lähtiessä tulee, mutta visiostani tulikin yllättävän kiva. Tytön asu, kakku ja kattaus koristeineen kulkevat toisilleen uskollisina käsikkäin, less is more, olematta tylsä. En malta odottaa lopputulosta ja että pääsen näyttämään ja kertomaan päivästä teillekin! Itse pohdin laittavani mekon jonka ostin keväällä siskon yo-juhlia varten, mutta koska ne kemut peruuntui vatsapöpön takia on tämä mekko vielä korkkaamatta. Mitäs sanotte? Joko muuten seuraatte @lumoblogit instagramissa? Sieltä voi seurata mitä kulissien takana tapahtuu ennen lähestyviä ristiäisiä.

Millaisia ristiäisiä teillä on juhlittu? Olitteko kotona, kirkossa vai vuokrasitteko paikan?

Kommentit (6)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Salla on parikymppinen kahden lapsen äiti ja yhden miehen hääkuumeileva avovaimo. Blogi kertoo millaista on arki kun jäätelö on ainoa ruoka minkä lämpimänä saa syötyä, polvenkorkuinen pyrkii syöstämään vallasta ja itse kärsii jonkinsortin Peter Pan -syndroomasta. Mukaan mahtuu hömppää ja syntejä syviä. Tervetuloa!

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin
pikkuollie@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014

Kategoriat