3 2 5 1 4
Asun pienellä paikkakunnalla ja täällä harvemmin mitään tapahtuu. Siksi olinkin aivan innoissani kun sain kuulla, että täällä järjestettäisiin blogitapahtuma. Mahtavaa, onhan täällä lohjallakin nykyään jo useampi bloggaaja vaikkakin paikalle meitä muutama vain pääsi. Tiia kirjoittelikin jo päivästä ja hänenlailla minäkin olen kiinnostunut, eksyykö tänne sivuilleni paikallisia lukijoita? Hihkaise kommenttiboxiin jos näin on ja tuu ihmeessä nykimään hihasta törmätessä kylillä!

Pink Lemonin Kati oli taikonut pöydän koreaksi, enkä vieläkään unohda kolmioleipien makua suussani... Tapahtuma järjestettiin Tenava-aitan liiketiloissa ja mukana oli myös taitava vauvavalokuvaaja Milla Von Konow ja Fennialta edustaja kertomassa (ja muistuttamassa) vauva/lapsivakuutusasioissa. Miten mä olen unohtanut koko vakuutuksen oton? Ensimmäisen kanssa kaikki oli hoidettu suurinpiirtein viikko plussaamisen jälkeen mutta tämän toisen odotuksen aikana kaikki on jo kertaalleen läpsyteltyä ja jää viime tinkaan tai unohtuu kokonaan.. 

Tunnelma oli koko illan ihanan rento, nauru raikasi, puhe sorisi ja mahat täyttyi. Sen lisäksi, että oli tarpeellista saada hyödyllistä tietoa niin oikeanlaisista turvaistuimista kuin vakuutusasioista, oli positiivista että täällä pikkukylässäkin viitsitään tälläistä järjestää. Ehdottomasti lisää näitä!
Kiitos vielä arpajaisvoitoista Fennialle ja Millalle. Fennialta voitin ihanan pupupehmolelun ja seinähyllyn, jonka Tiia minun kanssa vaihtoi hänelle tarpeettomaan Millalta voitettuun alennuslahjakorttiin vastasyntyneen kuvauksiin. Seinähylly taasen ei olisi meillä sisustukseen käynytkään ja Tiia siitä tykkäsi joten tämähän meni paremmin kuin hyvin.

Pst.. Kati, varaudu muutamiin juhliin kesällä..

Kommentit (11)

1/11 | 

Hassu juttu, sillä me hommattiin _kaikki_ meidän Pihvin tykötarpeista Tenava-aitasta viime kesänä, vaikka Vantaalla asutaankin. Pieni kilpailutus Lastentarvikkeen ja Tenava-aitan välillä teki sen, että parin tunnin ajomatka kannatti :D Ja Sirjen kanssa oli muutenkin mukava asioida :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla