Kuvat on ottanut meidän Lumojen ihana Annina 

V niinkuin vauva vai mikä? Minulla on ollut tytölle nimi jo siitä asti kun olin 15- vuotias ja edelleen tänään vauvaa katsoessa voin todeta sen olevan maailman kaunein tytön nimi ja kenelles se parhaiten sopisi, kun maailman kauneimmalle tyttövauvallemme. Nimestä ei ole tarvinut myöskään miehen kanssa tapella vaan olemme olleet yhtämielisiä alusta asti. Myös toinen nimi on ollut lähes heti selvää pässinlihaa ja kolmas tuli ihan itsestään.

Tytölle tulee siis kolme nimeä, niinkuin veljelläänkin on. Minulla on myös pakkomielle nimien suhteen- niiden täytyy rimmata keskenään, eikä riitä että vain etunimet rimmaisi. En tarkoita mitään Sannaa ja Annaa eikä meidän Oliverille todella ole tulossa siskoksi Oliviaa, mutta nimien täytyy jollain tapaa passata keskenään. Etunimessä täytyy olla saman verran tavuja ja niin tulee olemaankin, kun taas toinen nimi saa olla kaksitavuinen (Eelis) ja kolmas nimi taas päättävänä pitkä (Kalervo). Tytön nimi noudattaa samaa kaavaa, nimien etukirjaimet ovat V L ja A, arvaatko? ;) Sen verran vinkkaan vielä, että nimi on kansainvälinen mutta sopii sujuvasti myös suomalaiseen suuhun. Ristiäisiä vietetään 19.07 joten sinne asti saat arvailla ja etunimen arvanneelle lähetän jotain kivaa ylläriä! Jos satut arvaamaan koko rimpsun niin sitten kyllä lähetän jo jotain superia ekstrana;) Ne jotka nimen tietää pysykää kaukana!

Kommentit (37)

13/37 | 

Nyt menee ihan heittona, mutta sanon Vanessa Laura Aurora!
Vivian tuli kyllä kans mieleen. Ja Victoria tai Viktoria.
Oho sanoin jo monta. Joka tapauksessa, en malta oottaa että kerrot!!:D
Hän on niin suloinen tyttö

14/37 | 

Vivian Lotta mäkin meinasin, mutta koska Kalervo on hyvin perinteinen suomalainen nimi, niin olettaisin myös tämänkin olevan. Vivian Lotta Anniina? Tosin toi Vanessakin alkoi kuumottelemaan. Tai sitten Viktoria, kenties ceellä. Semmonen Spaissareiden inspiroima nimi.

Taru on kanssa ihan hyvä nimi, jos tulee vielä toisiin ajatuksiin ;)

Anonyymi
17/37 | 

Vivian Leea Annikki... Tämä tuli ekana mieleen, kun mietin rimmaavia nimiä Oliverin nimien kanssa :) P.S. Toi ylin kuva niin sulattaa sydämen, ihana

21/37 | 

Mulla tulee vaan etunimeks mieleen Viola. Se on ihan mun lemppari myös. Jos Oliviasta ei olis tullu Oliviaa niin se olis kyllä Viola. Tai jos sisko siunaantuu joskus niin sen nimeksi tulee Viola!

Joten veikkaan Violaa etunimeksi!

Sanna
36/37 | 

Hei, kun kerroit kriteerit tulevan pienen nimelle, niin etunimi varmaan loppuu tällöin myös konsonanttiin, kuten isoveikankin nimi:)
Eli minulla tuli kans mieleen heti ensimmäisenä VIVIAN, katsomatta muita vaihtoehtoja.
Eli oma villi veikkaus on Vivian Lilja Amanda

Anonyymi
37/37 | 

Vivian Lotta Aurora, kolmatta nimeä pähkäilin ihan hirveästi ja no Amanda käytetty jo, niin mennään tällä. Melkein voisin antaa tulevaisuudessa lapselleni ton nimen, mutta oon jo keksinyt parikin nimeä tytölle. :D

-Maija

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla