1 aarre 2 aarre2 aarre1
Lumoblogit sai kutsun Showroomille Aarrekidin uuden, syksyllä julkaistavan Rainforest- malliston esittelyyn. Annan kanssa kilpaa hypisteltiin  Piia Kedon syksyksi suunnittelemaa kuosia, joka on mielestäni värimaailmaltaan todella onnistunut, juurikin syksyyn sopiva ja edelleen Aarrekidin tyylisesti unisex. Kuvat on meidän molempien puhelimesta, mukana olleesta kamerasta ei ollut paljon hyötyä kun akku oli unohtunut kotiin... 
Uusi mallisto julkaistaan Elokuun puolenvälin tienoilla. Uuden malliston lisäksi kokoelmassa säilyy meidänkin lempparia Aarremetsää sekä pöllöjä, joita meiltä molempien vaatekaapista löytyy. Meillä Oliver tykkää pöllöistä ja meillä on ollutkin hankintalistalla ostaa noita tyynyjä molemmille omat., joten oli kiva yllätys saada kotiinviemisiksi yhdet pikkupöllöt. Meillä oli kyllä kiva päivä kaikenkaikkiaan, kiitos vielä Aarrekidille ja Annalle seurasta;)

Mitäs te olette tykänneet Aarrekidistä? Sytyttääkö tuleva mallisto?

Kommentit (2)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Salla on parikymppinen kahden lapsen äiti ja yhden miehen hääkuumeileva avovaimo. Blogi kertoo millaista on arki kun jäätelö on ainoa ruoka minkä lämpimänä saa syötyä, polvenkorkuinen pyrkii syöstämään vallasta ja itse kärsii jonkinsortin Peter Pan -syndroomasta. Mukaan mahtuu hömppää ja syntejä syviä. Tervetuloa!

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin
pikkuollie@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014

Kategoriat