6Kuinka pitkällä: 35 + 4

Paino: +19 kg ensimmäisestä punnituksesta... 

Muut arvot: Verenpaineet noussut, mutta edelleen normeissa. Yläpaine oli 116. Rautaa käskettiin nyt napsimaan kun Hg on tippunut 109:n. Sf- mitta oli 32-34 (mulla oli neuvolakortti jäänyt kotiin, joten en saanut näitä nyt mihinkään ylös)

Muutokset vartalossa: Aivan jäätävä turvotus!! Pitäisi juoda enemmän vettä.

Mielihalut: Jäätelö 

Nukkuminen: Aika hankalaa. Aina kylkeä kääntäessä herään.

Hermostuttaa: Kuinka hidasta tämä loppuodottaminen on.. Ja se, että ehditäänkö tehdä suurimmat remontit alta pois ennen vauvan tuloa. 

Vaivat: Selkä ja nivus-säryt sekä närästys. Ne samat.

Erityistä: Kohdunkaula pehmennyt ja kuulemma vauva voi tulla anytime, mutta mielellään saisi olla vielä viikon. Mulla olisi nyt viikonloppuna yhdet ylioppilasjuhlat, joten mulla ei ole ainakaan vielä aikaa synnyttää, enkä viitsisi showta varastaa=D Että katellaan uudestaan sit vaikka ensi viikolla. 

Mieliala: Vaihteleva.

Odotan: Synnytystä. 


Eipä oikeastaan mitään kummoisempia muutoksia edellisestä analyysistä. Ja vaikka lääkäri sanoi, että vauva voi olla tuloillaan ihan näillä näppäimillä, uskon hänen antavan odotuttaa vähintäänkin laskettuun. Ihan kiusallaan. Kuitenkin ajattelin olla ottamatta riskiä siitä, että sairaalakassi ei olisi taaskaan valmiiksi pakattuna ja tilasin sen samantein, toivottavasti ehtii kotiutua. Meillä ei muutenkaan ole vauvaa varten hommattu mitään muuta kuin vaatteita ja nyt alkaa hiipiä pieni paniikki, että josko sitä täytyisi alkaa miettiä mitä tarvitaan. Esikoiselta meillä on tallessa pinnasänky, turvaistuin ja vaunut, enkä keksi muuta hommattavaa kuin ensisängyn, vaipat yms.. ja mitä muuta? Esikoisen aikaan oli kaikki hommattu melkein heti tikkuun pissaamisen jälkeen ja kaikki oli muka tarpeellista ja saatava, mutta esim. hoitopöytä meillä oli käytössä ehkä viikon, itkuhälytin ehkä kerran... Mitä teille tulee mieleen? Teen seuraavaki hankintalistapostausta ja mitä meillä todettiin hyväksi ja mitä turhiksi esikoisen kanssa, mutta olisi kiva kuulla mitä te ehdottomasti suosittelette hommaamaan:)

Psst.. Te jotka luette bloggerin kautta ja postaukset ei meinaa päivittyä ajallaan, koittakaa vaihtaa osoitteeksi www.Ollieandcoblogi.com :--*

Kommentit (8)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla