Rikotaanko hiljaisuus? Täällä ollaan vielä. Epävarmoina tulevasta ja kaikesta ylipäätään, mutta täällä ollaan. 

Viime aikoina on tapahtunut kaikenlaista, joista tekin ennenpitkää tulette kuulemaan. 
Sen lisäksi jo pidemmän aikaa säännöllisin väliajoin kyläilevä blogiahdistus on pitänyt kovasti otteessa muutenkin kiireellisen arjen keskellä. Vapaapäiviä on hyvin niukasti näin joulun alla ja ensi viikollakin mua odottaa kevyt seitsemän päivän työputki ennen aattoa.

Kiire, muutokset ja ahdistus on ajaneet siihen pisteeseen, että en ole avannutkaan bloggeria.
En ole siunannut sille ajatustakaan. Tuntuu, että ei mulla ole tänne mitään annettavaakaan.
Lopettaminen käy yhä useammin mielessä, mutta vielä toistaiseksi se tuntuu niin absurdilta ratkaisulta, 
niin kiintynyt olen tähän piskuiseen blogiini kuitenkin. Katsellaan nyt ainakin joulun yli, mitä tuleman pitää.

IMG_5463

Olin suunnitellut tekeväni tänne joulukalenteria tai vähintään adventtikalenteria,
jotain erilaisempia postauksia ja ehkä jopa ensimmäistä videontynkää. 
Totesin kuitenkin, että väkisin on turha lähteä mitään vääntämään vaan palata asiaan sitten kun on jotain asiaa.

Poissaollessani on teitä lähtenyt pari ja uusia tullut sen myötä. Kasvava lukijakunta kuitenkin on se, mikä aina nostattaa fiilistä jatkaa. En olisi arvannut vuosi sitten, että lukijoita kertyisi 100. Se on minulle paljon se. 


IMG_4299

Kiitokseksi sadasta ajattelin pyöräyttää käyntiin pienimuotoisen arvonnan. Paketin sisältö on yllätys, joka sisältää hyvää fiilistä, jotain rentouttavaa ja makoisaa. Koska järjestän arvonnan 100 lukijan täyttymisestä, toivon että lahja päätyy oikeasti lukijalle. Tästä syystä arvontaan voivat osallistua tällä kertaa vain rekisteröityneet lukijat.

Osallistua voit jättämällä kommenttia, mikä joulussa on sinulle tärkeintä ja muista jättää sähköpostiosoitteesi. Suoritan arvonnan tiistaina 16.12 samalla kun paljastan teille mikä on mieltäni viime aikoina kaivertanut;) Onnea arvontaan!

BLOGI 2


Ps. Vaikka blogini kärsii joulun aikaisesta hiljaisuudesta, päivittyy instagramini lähes päivittäin. 
Löydät meidät sieltä nimellä @sallaoona 
Myös OLLIE.-sivut päivittyy viikoittain, tänään sieltä saa esimerkiksi lukea meidän Oltsun uusimmasta pelosta, käykääs kurkkaamassa kuinka hurjankurja se mahtaa olla;)

Kommentit (45)

1/45 | 

Jee, onnea ekasta satasesta (vaikka tiiän, että tää blogi saa niitä satoja jatkossa vielä monta, koska on niin hyvä! :) Mä osllistun kanski tohon arvontaan: joulussa parasta on tunnelma sekä lahjojen antaminen ja miettiminen, että kuka tykkää mistäki ja sitte ku oivaltaa sen, että mitä ostaa/tekee, ni se on ihanaa :D! Kynttilät ja joulupöytä on parasta joulussa läheisten lisäksi :)!

kuu.jarva@ gmail.com

2/45 | 

Mä kyllä oon lukija, mut huomasin just että en oo rekisteröitynyt! Joten nytpä on virhe korjattu. :)
Samaa ahdistusta on täälläkin ilmassa. :/ Meillä ei kotona ole vielä pisaraakaan joulua. Ajattelin laittaa koristeita kun saan siivottua, mutta meiltähän ei kaaos ihan heti lopu. Rentoutuminen ja yhdessäolo on tietty joulussa ne tärkeimmät, joten yritän ainakin vähän höllätä. :D

3/45 | 

Lukijana olen ;) ja joulussahan on ihanaa se kun pukki saapuu ja näkee lapsien innosta jännittyneen olemukset ja hymyn. Ne ovat niin ihanat :')

7/45 | 

Rekisteröidyin minäkin nyt! Jotenkin kun siirtyi pois bloggerista, unohti miten kivalta se tuntui kun oli niitä selkeitä lukijoita tuolla laatikossa, nyt kun niitä ei samalla tavalla näe :) Mä pidin viime talvena muutaman viikon tauon, kun oli niin paljon kaikkea muuta ja oli blogiahdistusta, se auttoi tosi paljon ja sain siitä energiaa jatkaa! Oman kokemuksen perusteella voin suositella eka kokeilemaan sellasta pidempää taukoa ennen kuin lopettaa kokonaan.

8/45 | 

Mukana ollu jo tovin ja tottakai mukana arvonnassa!
Parasta joulussa on yhdessäolo, hyvä ruoka ja lasten ilo

cride_ (at) hotmail.com

9/45 | 

Voihan ahdistus, some-sellainen nostaa täälläkin aika ajoin päätään. Toivottavasti asiat selviää :) ja arvontaan mukaan tottakai: joulussa tärkeintä on kiireetön yhdessäolo perheen kanssa sekä se riemu lasten kasvoilla kun avaavat paketteja

10/45 | 

Oon lukenut tosi pitkään blogiasi anonyyminä mutta oman blogin perustamisen myötä päätin nyt liittyä ihan "viralliseksi" lukijaksi😄

Tykkään joulun rauhasta läheisten kanssa ja tietysti jouluruuista😋

11/45 | 

Minusta on hyvä, ettei bloggaamisesta ota paineita ja kirjoittaa siitä, mikä tuntuu itsestä hyvälle, niin usein tai harvoin kuin haluaa.
Joulussa on parasta, kun saa luvan kanssa rauhoittua rakkaiden ihmisten seurassa, ei ole kiire mihinkään ja saa vaan nauttia yhdessä olosta ja hyvstä ruoasta.
s.kansakoski(at)luukku.com

12/45 | 

Onnea sadasta lukijasta! :)
Mielestäni joulussa on tärkeintä tunnelma, joulukuusen koristelu ja jouluherkut! Lahjojen antaminen on myös kivaa, paljon kivempaa kuin niiden saaminen.
sopeutuja(at)hotmail.com

14/45 | 

Parasta joulussa on lasteni ilo. Meillä kun on äidin koti ja isin koti niin lapset on joka toinen joulu toisessa kodissaan. Kun lapset on toisaalla ei sitä iloa niin ole, tänä vuonna saan viettää joulun lasteni kanssa.

16/45 | 

Tärkeintä joulussa mulle on perhe, jonka kanssa joulu onkin aina vietetty. Porukka vaan lisääntyy vuosi vuodelta tänä vuonna meitä on joulunvietossa 9 aikuista ja 9 lasta plus 2 koiraa :D odotan sitä että lapset kasvaa isommiks ja jouluista tulee rauhallisempia. :) onnet satasesta. Halusin vielä sanoa että aloin aikanaan lukemaan sun blogia, koska meillä on samannimiset pojat :')

roosa.laurikainen@hotmail.com

17/45 | 

Joulussa on parasta kun kaikki läheiset ovat saman katon alla. Kun arki on kiireistä eikä vuoden aikana ehdi kunnolla muita näkemään montaakaan kertaa, niin on ihanaa kun ne kaikkein rakkaimmat ja tärkeimmät ovat kerrankin yhdessä paikassa. Joulufiiliksen luo se sama tuttu höösäs ja häslinki mikä tulee joka vuosi kun yhdessä ollaan :)

sposti: kytola.kati(at)gmail.com

19/45 | 

Joulussa on tärkeintä tietenkin läheiset, ruoka, sulkaa ja musta on ihanaa antaa lahjoja. Ei vois kyl veronpalautukset tulla parempaan aikaan. Ootan niitä ilmeitä, kun lahjan sisältö paljastuu saajalle. :)
piamaaranen@gmail.com

20/45 | 

Ooh, miten mä oon missannu tän arvonnan kokonaan. Täytyy toivoa että onnetar osuu kohdalle! :)

Joulussa ehdottomasti parasta on yhdessäolo ja kiireettömyys. Ja se, että mun mies on kotona ja saadaan viettää laatuaikaa perheenä, se kun on meillä harvinaista herkkua!

Ihanaa joulunaikaa ja keräile rauhassa energiaa, mä ainakin jaksan odotella sun blogin postauksia, kun nää on aina yhtä ihania!

41/45 | 

No meillä veronpalautukset meni vähän muualle kuin alunperin piti mutta oikein hyvään saumaan tuli, muuten ei joulua olis meillä lainkaan! Onnea arvontaan ja toivotaan tosiaan että yllärini miellyttää saajaa;)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla