Korostan heti aluksi, että olen ihan normaali suomalainen mies ... Mutta viime aikaiset tapahtumat ovat saaneet minutkin ajattelemaan asioita vähän pitemmälle . LIIKA on nimittäin LIIKAA ja se on hyvä tunnustaa ,,, ennen kuin asiat ovat päässet luisumaan käsistä!!!! Suomalaisten asiat on hoidettava kuntoon ensimmäisenä. PÄÄTTÄJÄT HERÄTYS!!!

Runebergin päivä ja laskiais sunnuntailla on nimittäin vain kaksi päivää eroa. Viides päivä helmikuuta syödään runebergin torttua ja heti perään sunnuntaina laskiais pullia... Hyvä ettei LÄSKIÄIS PULLIA!!! Jokainen terveellä järjellä varustettu varmasti tunnustaa, että kaikki ei ole tässä ihan kohdallaan. HYSSYTTELY ON LOPETETTAVA TÄSTÄ ASIASTA ,,, Yleis radion puna vihreä media on selvästi välttänyt puhumasta tästä aiheesta. Onneksi ilta sanomat sentään tarttui aiheeseen. Jutussa sanotaan: RUNEBERGIN TORTUSSA ON JOPA 450 KALORIA ja LASKIAISPULLASSA 400 ! ! ! Jokainen voi laskea mitä se tekee päivänä ,,, Jolloin syö ehkä molemmat leivokset ... Pidemmän päälle yhtälö on MAHDOTON!!!

Varsinkin perheellisenä ihmisenä olen huolissani. Kun ei EHDI laittamaan KUNNON ruokaa niin kaupasta on helppo ostaa leivos pahimpaan nälkään. Toki ymmärrän niitä, joilla on oikea nälkä ja kiire saada syötävää he saavatkin puolestani syödä mutta usein on niin että näitä leivoksia ostavilla on jo valmiiksi isot mahat ja iPhonet!!! Kysyn vaan että onko tarvetta näiden ihmisten leivosta ostaa???

Jos nyt vielä pärjätään niin entä sitten jos jostain ilmestyy vielä yksi juhla pyhä ja juhla leivos tähän alku kevääseen. Kalevalan päivä kuulemma jo odottelee vuoroaan ja kuulemma silläkin päivällä on oma nimikko leivos ..........

FullSizeRender(8)
FullSizeRender(8)

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

#Noljakanfaija on nuorehko koti-isä Joensuun Noljakan lähiöstä. Ensimmäisen lapsen tulo saa arkisetkin asiat näyttäytymään uudessa valossa. Sulo-vauva kasvaa ja kehittyy. Yhdessä harrastetaan, opitaan uutta ja mietitään vanhemmuutta. Myös pilke silmäkulmassa.

Teemat

Blogiarkisto

2016

Kategoriat