Kaupallinen yhteistyö Kiddexin kanssa.

Sain jo syksyllä enemmän kuin mieleisen paketin talvea ajatellen kun Kiddex lähetti ensin testiin pienten lasten Stonz Bootiesit ja hieman myöhemmin postissa tuli myös isompien lasten Winter Bootz Trekit. Kerron ensin käyttökokemukset näistä talvikengistä nyt kun talvi on ainakin täällä pääkaupunki-seudulla vasta alkanut ja joltakulta saattaa puuttua vielä kunnon talvikengät. Näiden kenkien koothan alkavat koosta 28 ja sen vuoksi talvisaappaat valittiin Eemilin käyttöön ja onhan Eemil lapsistamme ehdottomasti vilkkaimmasta päästä joten kenkien kulutuksen kestävyys tuli myös todella hyvin testiin.

Koon otimme niin että talvisaapas on yhden koon isompi kuin Eemilin kesälenkkarit ja kun sain kengät käsiini niin ihan ensin kauhistuin sitä että kengäthän olivat ihan valtavat. Todellisuus kumminkin paljastui kun Eemil laittoi kengän jalkaansa ja sain huomata ettei se kenkä oikeasti ollutkaan niin valtava kuin luulin, kyseinen talvisaapas vain näytti ulkoa päin todella paljon todellisuutta isommalta.

Kiddexin sivuilla luvataan saappaan ominaisuuksista seuraavaa:

Vedenpitävä, liukumaton pohja

Patentoitu XFS pohja

Pakkasenkesto -50C

Irrotettava, pestävä Rediantex- vuori

Liukumisenestoluokka kaksinkertainen vaadittuun standardiin nähden

Kulumisenestoluokka 19-kertainen vaadittuun standardiin nähden

Trek- saapas on valmistettu Kanadassa

Uskomattoman kevyet talvisaappaat, paino alle 500g

Ominaisuudet ovatkin ainakin meidän taloudessamme pitäneet paikkaansa todella hyvin vaikkakaan ihan kauheisiin loskakeleihin en kyseisiä kenkiä suosittelisi. Loskakelillä kengistä pääsi nimittäin vesi läpi, mutta toisaalta mikä kenkä ei päästäisi vettä ollenkaan läpi ellei kyseessä ole kumisaapas. Lisäksi kengät pitävät kylmyyden ulkona sen verran hyvin ettei kenkiä ihan kauhean lämpimään säähän kannatakaan laittaa vaikka ilmeisesti materiaali on sellaista ettei lapsen jalka pääse pahemmin kengässä hikoilemaan. Kertaakaan ei ole Eemil sanonut että jalkoja paleltaisi ja vaikka Eemilin jalat kuulemma normaalisti palelevat suhteellisen herkästi niin näissä kengissä jalat ovat pysyneet lämpöisinä.


 

Kulutuksenkesto näillä kengillä on myös todella loistava sillä kenkiä on nyt käytetty säännöllisesti talven alusta lähtien eikä kengissä ole minkäänlaista kulumaa havaittavissa. Kiinnityssysteemiin kuuluva tarrapinta, sekä klipsikin ovat edelleen jämäkät vaikka päiväkodissakin kenkiä luonnollisesti auotaan monta kertaa päivässä. Kiitosta minulta saakin kenkien kiinnityssysteemi sillä kengän saa helposti kiristettyä juuri lapsen jalalle sopivaksi mutta silti systeemi on sen verran helppo että lapsi osaa itse kiristää kengät sopiviksi vaikka ennen jokaista ulkoilukertaa. 

Kengät ovat myös kevyet kuten niiden luvataankin olevan ja vaikka kengän jykevästä ulkomuodosta voisikin kuvitella toista niin kengät ovat tosiaan todella paljon kevyemmät kuin ulkomuoto antaa olettaa. Kengillä pääsee juoksemaan kevyesti ja ainakin Eemil on pitänyt siitä ettei kengät kuulemma liu'u yhtään vaikka ulkona olisikin hieman liukkaampaa. Toki ihan peilijäällä en anna lapsen kokeilla juoksemista edes näillä kengillä mutta normaali olosuhteissa ei ole vielä päässyt liukastumisia sattumaan vaikka Eemil todella vilkas lapsi onkin.

Suosittelenkin näitä Stonzin kenkiä lämpimästi isompien lasten vanhemmille ja varsinkin jos asutte seudulla jossa pakkasta on hieman enemmän ja pidempään kuin täällä loskaisessa Etelä-Suomessa.

Onko teille jo Stonzin isompien lasten kengät tuttu juttu?

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

28-vuotias neljän pojan ja yhden tytön äiti kirjoittaa arjestaan ja ajatuksistaan. Perheeseen kuuluu 02/2010, 12/2011, 06/2013, 06/2015 syntyneet pojat ja 05/2017 syntynyt tyttö. Yhdellä lapsista on dysfasia ja yhdellä ylivilkkautta. Lisäksi perheeseen kuuluu yksi koira jonka kanssa harrastaminen on koko perheen yhteinen juttu.

Yhteyden minuun saa sähköpostitse: mhaavisto1@gmail.com

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
Sisältö jatkuu mainoksen alla