Nyt kun Neljä veljestä ei ole enää se kuvaavin nimi tälle blogille kun perheeseen syntyy viides lapsi niin luonnollisesti on aika vaihtaa blogin nimeä.

Jos vanha sanonta pitäisi paikkaansa ja kolmas kerta toden sanoisi, eikä blogin nimeä tarvitsisi enää vaihtaa tulevaisuudessa. Lapsiluku ainakin on täynnä joten lasten määrä ei blogin nimeä enää muuta. Alunperinhän blogi oli nimeltään "Elämää pienessä perheessä" jonka jälkeen blogi muutti nimeään "Neljä veljestä"-blogiksi ja nyt nimi muuttuu kolmannen kerran seitsemän vuoden aikana.

Ilman mitään sen suurempia tarinoita tai selittelyjä, blogin löytää jatkossa nimellä Villi Viisikko. Toivottavasti te lukijat pysytte mukana nimenvaihdoksesta huolimatta!

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

28-vuotias neljän pojan ja yhden tytön äiti kirjoittaa arjestaan ja ajatuksistaan. Perheeseen kuuluu 02/2010, 12/2011, 06/2013, 06/2015 syntyneet pojat ja 05/2017 syntynyt tyttö. Yhdellä lapsista on dysfasia ja yhdellä ylivilkkautta. Lisäksi perheeseen kuuluu yksi koira jonka kanssa harrastaminen on koko perheen yhteinen juttu.

Yhteyden minuun saa sähköpostitse: mhaavisto1@gmail.com

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
Sisältö jatkuu mainoksen alla